Jag vet att jag tjatar men jag älskar verkligen att jobba på en strippklubb. Det är faktiskt nästan som att åka på semester. Varje natt möter jag nya människor, alla är glada, tjejerna är lättklädda och stämningen är varm och erotisk. Det är fest och flärd, varje kväll.

Nästan som på en strand i Karibien. Fast bättre.

Varje gäst som kommer hit har sin egna unika historia som jag gärna tar del av, om jag får. Jag jämför det med alla möten jag gjort på resor där jag mött så många människor. Den ena mer intressant än den andra. Och, det är just det jag älskar med detta jobb – alla intressanta möten med härliga och snygga män. Möten som börjar som ett samtal och som kanske slutar med en skön och avslappnande erotisk massage. Eller en vild stund med lack, läder och piskor inne i vårt kinky-rum.

strippklubb

Eller, varför inte en het stund i en varm och bubblande jacuzzi.

Jag sa ju att gå på strippklubb är bättre än att åka på semester.

 

Det är varmt, erotiskt och man har tillgång till bad, men man slipper resa långt. Hur bra som helst. Plus att man kan åka hit när som helst, eftersom vi har öppet varje natt, året runt. Man behöver inte ta hänsyn till regnperioder eller hög- och lågsäsong.

Du checkar helt enkelt in, tar det lugnt och kan fokusera på att enbart njuta. Kom hit och värm dig med våra varma och kärleksfulla tjejer som bjuder på erotisk dans med privat efterfest, om du så vill. Kanske i det varma sköna badet? De doftar sött och gott av kokos och solmogna jordgubbar, precis som på den karibiska stranden. Här finns både långbenta blondiner och exotiska skönheter. En härlig blandning med andra ord. Vilket land föredrar du att resa till?

XOXO

Sandy