Tomelisor på Club KINO

Nu är det inte länge kvar till jul hörrni! Woop woop! Snart är det dags att träffa våra sexiga små tomtelisor här på Club KINO! Men lite får ni ge er till tåls- vi har ändå en halv månad kvar till december då alla julförberedelser börjar! Men det är svårt att hejda dessa donnor när de är i farten- Ibland när det är lugnt på klubben har vi en förmåga att ränna uppe i butiken för att testa alla möjliga utstyrslar (kläder smycken, leksaker…(Oh om du visste vad man kan hitta för kul leksaker 😉 ) – Men ni kan ju gissa vad Ebba och Nina hittade!  Så var tvungen att fota dem med tomteluvorna på och ge er ett litet smakprov på vad ni snart har att vänta er när ni besöker oss här på klubben;) Kanske  viska en önskning till en utav våra små tomtar och se om den slår in?

Jag gillar ju det här med utklädnader…och att få förföra- när jag träffar en man så brukar jag överraska genom att öppna dörren i någon läcker utstyrsel som exempelvis en sexig liten städerska/hembiträde/sekreterare….eller helt enkelt en sexig outfit med matchande underkläder, stay ups och ett par läckra höga pumps. Det slår aldrig fel –  finns ingen bättre bekräftelse för en kvinna än när man helt tar andan ur en man, uppskattningen är obetalbar! Jag älskar att skämma bort mina män- med mig 😉 Gärna med en dans eller två…

Så – när jag inte får göra det hemma är det ju tur att jag har världens bästa jobb där jag får ägna mig åt att dansa…klä mig i mina porriga små outfits…hänga med dessa sexiga ladies och framförallt…träffa massa trevliga män som kommer hit just för att ni gillar det vi gör-  All I want for Christmas 😉

Så- kanske ses vi redan ikväll? Ny vecka…en dag närmare jul…

Puss & Kram! Kenzie

Julen närmar sig...Följ med Ebba och Nina till privatrummet...Viska en önskning....