Som ni ser på första sidan så behöver vi fler tjejer till vårt gäng här på Club KINO. Fler läckra, härliga och kvällspigga tjejer som älskar att dansa och att visa upp sig. För det är det vi går igång på, att män tittar, suktar och åtrår oss. Att ha allas blickar på sig när vi står på scenen och åmar oss på stången. Det är en riktigt häftig känsla.

Du måste vara 18 år eller äldre och som sagt tycka om att vara vaken på natten då det är då vi jobbar. Vi dansar natten igenom vilket dessutom ger dig bra träning. Vi förenar Pleasure with benefits med andra ord. För det är det det här jobbet är – pleasure! Det känns knappt som ett arbete utan mer som en skön utekväll med väninnorna. Det är bra musik, dans, snygga män och mys i läckert inredda VIP-rum.

fler tjejer till club KINO

Är du sugen men osäker på om du kommer att kunna dansa på stången? No worries, vi har alla varit nybörjare. Jag hade till exempel aldrig ens rört en strippstång innan jag började här så det var med stapplande ben jag gick upp på scenen för att prova. Men, vi har tjejer som hjälper dig och tränar upp dig. Innan klubben börjar brukar vi öva och ge varandra tips och råd. Det är faktiskt riktigt mysigt. Vi har några tjejer som är riktigt duktiga på poledance och det är så inspirerande att se dem dansa.

Det är semestertider och turisterna strömmar hit vilket betyder att vi behöver fler tjejer än vanligt. Just sommaren är extra kul på Club KINO då vi får träffa människor från alla världens hörn och höra livshistorier från andra kulturer. Det berikar i alla fall mitt liv.

Sen att jag har fått en hel hög med nya och härliga väninnor är en stor bonus. Vi är ett riktigt härligt gäng tjejer som jobbar här.

Kom och bli en av oss. Våga! Jag lovar att det är värt det. Du kan ansöka HÄR!

XOXO

Sandy