Vet du vad jag gillar? Män i kostym. Det finns inget sexigare. Det liksom osar pondus och makt om män i kostym. Män som tar mig med storm, som är lite burdusa och vet vad de gillar och vill ha. Män som drar i mitt hår, tar ett hårt tag om mina höfter och kastar ner mig på alla fyra och tar mig hårt bakifrån. 

 

vet du vad jag gillar?

Många män som kommer till oss på Club Kino bär kostym. Den ena stiligare än den andre. Den ena sexigare och hetare än den andre. Jag går igång på en gång. Blir våt i trosan och får nästan blossande kinder. När jag dansar fokuserar jag på just den mannen och gnider mig mot hans skrev med min g-stringsklädda rumpa…. Jag glider ner mellan hans ben, vänder mig om och särar på benen så han nästan kan se  allt… Stringtrosan till trots. 

När jag dansat färdigt sätter jag mig, helt varm, i hans knä och viskar mina fantasier om honom i hans öra. Han gillar det han hör och jag känner hur hans lem blir hård mot mitt ben. Jag drömmer om att ta den i munnen. Smaka på den, slicka på den, suga på den. leka med tungan längs ollonet. 

Vet du vad jag gillar?

Viskar jag i hans öra och han vet vad jag gillar. Han märkte det så fort han kom in i lokalen. Att jag gillar honom och vill få honom att njuta och att han ska göra det skönt för mig. Jag vill ta tag i slipsen och smeka min mus med den. Så den doftar av mig. Sedan vill jag att han bär den till jobbet, så han kan känna doften av mina safter även när jag inte är där. Det gillar jag också, snuskig som jag är 😉

Vad gillar du?

XOXO

Sandy