Mitt i veckan och ikväll har vi verkligen fullt med heta tjejer som väntar på just Dig! Vem träffar du ikväll? Kom hit och unna dig själv lite vardagslyx! Vi har många nya tjejer på plats nu i sommar så vare sig du vill träffa någon utav dina favoriter- eller någon helt ny donna så skynda dig ut i Stockholms natten för lite erotik och spänning! Tillåt dig själv att njuta av åsynen utav dessa ljuvliga kroppar som rör sig smidigt över dansgolvet och vill ha just din uppmärksamhet!

Nu har semestrarna börjat, dock har det inte märkts av allt för mycket här hos oss än så länge (!). (Iallafall om man tänker på att många brukar åka iväg) Istället så väljer flertalet av våra fantastiska stammisar att besöka oss så här mitt i sommaren – Kärlek till er!  Vi får också besök utav en hel del nya ansikten och turister. Kul! Älskar att lyssna på era historier om hur ni hittade hit till oss, och vad/(vem?)  som får dig att komma tillbaka 🙂 En del av charmen med detta jobb är just mötena med alla människor. Era fantastiska livshistorier! För att inte tala om alla spännande fantasier! Till och med så att jag blir generad ibland! – Även om jag kan tycka att jag hört det en hel del 😉 ! Så var inte blyg för att komma hit,låt oss göra något spännande av natten!

Vem träffar du ikväll av alla våra flickor? 

Många är vi så kanske kommer du få svårt att bestämma dig, men att vara ensam i en jacuzzi med två eller tre tjejer som önskar få behaga dig är väl kanske inte helt fel det heller? 😉 Varför inte stanna fram till morgontimmarna, kliv ut i ljuset och starta den nya dagen direkt 😉

Vi har dessutom en helg som närmar sig- kanske ses vi då?

Puss Kenzie

 

Vem träffar du ikväll?