Vem finns i dina tankar?

Alla har vi den där personen som vi tänker lite extra på- som kanske finns där när vi vaknar, eller går och lägger oss. Kanske tycker vi oss se den personen när vi är ute på stan, på en bar eller gymmet – just för att denna någon tenderar att dyka upp i våra tankar…vem finns i dina?  

Jag och Lisa fotade lite igår på scenen…och hon har ju en förmåga att sätta sig fast i mäns huvuden 😉 En av våra tjejer som många frågar efter och som gjort sig ett namn sedan dag ett här på Club KINO. Blond, långa ben, stora bröst…

Tänk dig en natt med kvinnan som ständigt finns i dina tankar. Kanske är det dags att göra något åt dina fantasier? En dans i ditt knä, någon som vill få dig att njuta och som vill ha dig lika mycket som du vill ha henne….

Jag älskar dessa sex sms…- Det börjar med att jag får ett trevligt sms på morgonen när jag vaknar och sedan fortsätter det under dagen…vi går igenom våra fantasier där jag berättar allt jag vill göra med honom och han med mig… Tanken på att det är hans fingrar som är inuti mig och inte mina egna… Skicka foton i all ära men jag älskar att filma mig själv! Och att skicka iväg en kort video är så uppskattat! Kanske när mina händer långsamt smeker mina bröst och nyper tag, en isbit som gör mina bröstvårtor styva…mina händer som letar sig nedåt och kanske bjuder jag till och med på en dildo show 😉 

Det hela är så otroligt upphetsande och ofta kan jag komma flera gånger på en dag 😉 

Så vem finns i dina tankar? 

Sen när vi ses – OMG behöver jag säga mer? Det sexet blir så mycket mer en bara ”sex”. Alla förväntningar och alla känslor man byggt upp. Är det något du gillar? Vare sig vi aldrig haft sex tidigare eller om man lever i en relation så är detta något utav det absolut bästa man kan göra! Egga och hetsa upp varandra och ni kommer aldrig att få det tråkigt i sängen! Vem finns i dina tankar? Vem leker du med om dagarna/om nätterna? 😉

Puss Kenzie