Vem är hon?Vem är hon? Kvinnan som får dig på fall? Har du en speciell typ du alltid ser efter? Eller- tittar du efter ett visst sätt/utseende , men faller för något helt annat? En kvinna med självförtroende- som tar för sig och vet vad hon vill ha kan verka lockande och attraherande, men kanske skrämmer det dig? Kanske ska hon  inte vara helt medveten om sin charm, aningen blyg och lite tillbakadragen där du får möjligheten att bestämma och kontrollera allt in i minsta detalj…

Jag kan vara den du vill att jag ska vara. Och ger du mig chansen kan vi prova båda – Jag börjar med att vara den undergivna. Hon som lyder din minsta vink, som ger dig möjlighet att bestämma och underkasta. Som säger ” Ja herre” och gör vad du säger till mig att göra. 

Sen byter vi. Jag är kvinnan som vet vad hon vill ha av en man. Med piska, höga klackar, rep och handbojor är du i mitt våld och det är min tur nu. Min tur att bestämma- Att låta dig få känna på hur det är att vara helt maktlös. Och jag njuter. 

    Så… Vem är hon?

    Jag njuter för att du njuter. För att det är ett spel där vi båda kan reglerna och vi båda vet. Vi vet när vi ska sluta och vi vet vad vi vill ha. Det är ett spel av dominans och underkastelse.  Men min fråga är- vem är hon? Hon som kommer att fånga ditt intresse när du besöker oss nästa gång? Många härligt sexiga flickor finns här och väntar på dig – frågan är vem du väljer och vem du faller för. Är det samma typ du vänder dig om på stan? Skulle hon gärna överraska dig en höstkväll med att dansa av sig sina kläder för dig?…;)

    Vi ses… 😉 Kenzi 

    Who´s Ya Daddy?( Necro The Sexorcist)