Aaaaah, solen skiner och det ger mig vårkänslor. Våren för mig innebär att gå runt i korta kjolar utan trosor, tunna linnen utan bh och en nyvaxad mus. Så klart, tänk om någon skulle se in under den korta kjolen. Alltid redo är mitt motto. Man vet aldrig vad som kan hända när man går runt och ser sexig och snygg ut. Har jag tur får jag en het man på kroken som vill följa med mig hem. Eller tur och tur, jag får alltid med mig män hem. De dras till mig likt flugor runt het gröt.

Våren innebär även att man kan börja ägna sig åt utomhussex, utomhus-petting, utomhus-onani, utomhus-oralsex – ja allt inom sex egentligen. Tänk dig vad sexig att få en skön avsugning av en snygg tjej ute i det fria. Eller att få slicka henne. Åk till något skönt ställe och släng upp henne på motorhuven och sätt igång.  Jag vet inte riktigt vad det är med att ha sex ute men det är kittlande och spännande och ger en extra kick. Vilket också, för min del, resulterar i några extra sköna orgasmer.

Folk blir ju generellt mycket gladare och mer sociala när det är sol och varmt. De blir mer öppna för nya saker, att träffa nya människor och att njuta. Något man alltid borde unna sig. Vare sig det är sommar, höst, vinter eller vår. Man får inte glömma bort sig själv utan borde alltid se till att få en stunds njutning, varje dag. Har du svårt att få till det är du välkommen till oss på Club Kino så ser vi till att du blir omhändertagen som en man ska bli omhändertagen. Tjejerna här är lika varma och glada som en solig vårdag. Kom och värm dig hos oss!

Vad får du vårkänslor av?

 

vårkänslor

XOXO

Sandy