Många människor kanske är oförstående till varför man besöker en strippklubb. Både män och kvinnor. En del kanske till och med tycker att det är något skamligt eller något man inte ska skylta med.

För mig som jobbar med det och träffar alla dessa män (och ibland kvinnor) som besöker oss så får jag en helt annan bild om varför man vill gå och titta på lättklädda kvinnor som dansar erotiskt. Det handlar egentligen inte bara om dansen och bar hud, tuttar och rumpor utan  även mycket om atmosfären, stämningen och den sociala biten.

För här oss oss på Club KINO (och på många andra liknande klubbar runt om i världen) umgås vi på ett mycket mer avslappnat sätt än hur det går till ute på krogen (till exempel). Här kan du vara dig själv utan att bli dömd, du umgås med starka kvinnor som har skinn på näsan och som vet vad de vill ha. Du slipper spel och mind games och du vet precis vad du kan få i slutet på kvällen.

Just därför besöker man en strippklubb!

Du kan vara dig själv och kan bara sitta och njuta och titta på oss som dansar för dig! Du slipper stökiga människor, slipper behöva ragga på tjejer utan resultat. Här raggar tjejerna på DIG! Du slipper gå hem för att stället stänger, trots att du vill fortsätta festen – vi stänger kl 07.

 

Och ja, som jag skrev tidigare. Ibland kommer det faktiskt kvinnor hit. De kommer med sina män och njuter av att titta och mysa på oss, tillsammans med sin partner. Det blir som ett slags förspel och ofta blir de så tända att jag faktiskt tror att de sätter på varandra redan i taxin på väg hem. För det är det vi gör – vi eggar och tänder. Vi gör er upphetsade.

XOXO

Sandy