Varför besöka en strippklubb? I filmer och amerikanska serier är det standard att se scener som utspelar sig i en strippklubbsmiljö. Den höga musiken, servitriser som serverar topless, antal strippstänger och mängder med män som slänger dollarsedlar på den höga scenen där flertalet tjejer dansar. I många länder är det nästa standard att gå på strippklubb. Som att gå på en vanlig nattklubb- bara lite mer naket och exotiskt.

Jag har skrivit om det förr och jag roas ibland utav de som besöker oss för första gången och fortfarande är förvånade över att det finns strippklubbar i Sverige. Som att det vore en svartklubb på 80-talet. Tabu belagt och att den skulle drivas olagligt 😉 Nejdå- Club KINO bedrivs fullt lagligt och vi har funnits ett bra tag! För flera år sedan hade vi två klubbar. Cabaret Royal och Club KINO. Kanske var du en flitig besökare redan då? Här på Club KINO kunde man även hyra små ”bås” att se på film i. Haha ja tro det eller ej- men det var länge sedan. Tiderna förändras men än idag kommer det in gäster och frågar efter både Royal och ”båsen”.

 

Varför besöka en strippklubb?

Så varför besöker man en strippklubb? Behöver vi mer ”spänning” i våra liv? Visst är det lite roligare att göra sådant som går emot vad normen säger? En kick i vardagen. Eller behöver vi helt enkelt lite mer erotik? Sensualitet. Det sexiga och porriga. Det avklädda? Själv älskar jag människorna här. Vi ser varandra i princip nakna varje gång vi jobbar. Vi är öppna, glada – Det är ett jobb där du får träffa otroligt mycket olika människor. Det handlar om att ha ett öppet sinne och förstå att alla runtomkring dig har sin historia bakom sig. Kollegor som gäster. Kanske är det därför du går hit? Det kravlösa. Att få vara du. Ingen prestige. Eller kanske vill du vara någon helt annan bara för en kväll?

Kom och berätta varför just du besöker oss 😉 Puss! Kenzie

Melinda tar dig gärna med ner till ett utav våra VIP rum 😉