Sista januari- snön lyser med sin frånvaro och ska jag vara ärlig är jag ganska glad för det! Nu vill jag ha vår, mer ljus och varmare grader. Jag längtar redan till uteserveringarna och att kunna sätta sig ute med en vän och en stor kaffe i handen. 

Jag har funderat på det där med förväntningar. För visst är det så att vi har förväntningar gällande det mesta? Jobb, möten, resor, filmer. Allt. Ska jag till gymmet har jag en förväntan över hur passet ska gå. Hur jag känner mig i kroppen. Det nya året, en utekväll , framförallt kanske vi har förväntningar på oss själva och andra människor. 

Vad förväntar du sig när du kommer till oss? Har du aldrig besökt oss tidigare men kanske andra strippklubbar runt om i Sverige eller utomlands kommer du ha en typ av förväntan hur det ska vara. Hur är våra flickor? Utseende, ursprung, beteende, ålder? Vad sker när man kommer innanför dörren och hur ser det ut? Är du en flitig besökare kanske det mer handlar om vilka som jobbar, är någon utav dina favorit flickor på plats? Tidigare erfarenheter spelar stor roll hur pass högt vi lägger våra förväntningar och vi gillar även olika. 

Våra förväntningar…

På dig som gäst, vare sig du är stammis eller ny, är att du är en gentleman. Vi kommer att ge dig en upplevelse. Fina, sexiga flickor och show. Du kommer att få ett varierat utbud för vi är alla olika. Vi har tjejer som är nitton, tjugo, tjugofem och fyrtiofem! Mörka, ljusa, långa och korta. Med olika musiksmak som vi väljer att dansa till. Sättet vi klär av oss på och dansar på. Sättet vi framhäver våra kroppar på. 

Charmen att gå på strippklubb. Det oväntade- kom hit med ett öppet sinne och vi ger dig en upplevelse att minnas. Mitt tips är även att besöka oss olika veckodagar. En fredag, söndag och onsdag ser olika ut och  även där föredrar vi olika 🙂 

Puss! Kenzie 


Kanske en dejt med Lisa ikväll?… 😉