Hej lovers, har ni haft en bra vecka so far? Själv har jag jobbat en hel vecka i sträck men det är självvalt. Jag älskar ju mitt jobb. Men, nu har jag 3 lediga dagar framför mig med start från i kväll. Vad gör strippor när de är ledig kanske ni undrar och sanningen är att vi gör sådant som alla andra gör: slappar hemma i soffan, går på bio, går ut och äter, tränar, handlar eller städar.

I kväll ska jag dock ta hand om mig själv och fixa sådant jag inte hunnit på några dagar. Jag har redan varit iväg och gjort nya långa naglar, de är nu vassa som klor, och nu ska jag vaxa mig, göra hårinpackning och skrubba hela kroppen så den blir len och mjuk inför en omgång brun utan sol. Att se bra ut är ju mitt jobb så jag lägger ner mycket tid på mitt utseende. Det gör alla vi strippor här på Club KINO. Att träna och äta rätt är en stor del av det också. Om jag inte tar hand om mig själv, min hud och min hälsa ser jag fort sliten ut och det är inte särskilt attraktivt.

 

vad gör strippor

När jag är färdig med att ”grooma” mig ska jag lägga mig i soffan och titta på film. Det blir en riktigt tjejig film där jag både får skratta och gråta och jag hoppas att det finns en hunk eller två med så jag får lite inspirationsmaterial till min sköna onanistund innan läggning. Jag smeker alltid mig själv varje kväll och morgon, som en bra start och ett bra avslut på dagen. En endorfin-kick som både piggar upp och ger en god natts sömn. Jag tror till och med att orgasmer är bra för huden – den får liksom ett ett lyster.

vad gör strippor

Så, strippor är som alla andra tjejer?

Ja, exakt. Vi är precis som andra tjejer förutom att vi lever vårt liv på natten. Även om vårt arbetsliv är spännande, mystiskt och sexigt så är vår vardag precis lika ”vanlig” som alla andras…

XOXO

Sandy