Nya regler kring vaccination mot Covid-19

Pandemin är inte över ännu och vi på Club KINO arbetar hela tiden aktivt för att kunna erbjuda er ett trevligt och säkert besök hos oss och våra vackra och friska värdinnor.

Den 12 januari kom nya restriktioner för att begränsa smittspridningen.

-Stanna hemma om du har symptom och/eller känner dig sjuk
-Tvätta händerna och använd gärna handsprit på utsedda platser
-1 Meter mellan alla sällskap
-Max 8 personer per sällskap
-Sitt ner när ni är på plats

Vi ser till att vi i personalen håller koll på alla föreskrifter som Folkhälsomyndigheterna har lagt fram så att ni ska känna er välkomna och trygga att komma till oss.

Den 1 december 2021 börjar reglerna om vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, som hålls inomhus med fler än 100 deltagare, att gälla. Därmed kommer vaccinationsbevis att krävas vid föreställningar och på nattklubbar för personer över 18 år, där det är fler än 100 deltagare. Däremot omfattas inte restauranger och barer, där kommer inte covidbevis att kontrolleras.

Det är ytterst sällan vi har 100 besökare hos oss men det kan hända. Det är därför bra att du är förberedd och att du har med dig ditt Covidbevis samt ID som kassörskan i så fall kommer att scanna av.

Kan du av medicinska skäl inte vaccinera dig är du fortfarande välkommen till alla våra verksamheter under förutsättning att du kan uppvisa ett giltigt läkarintyg som styrker detta.

Vill du ha ytterligare information om detta så finner du den HÄR!

 

En sexig julklapp