Nu är verkligen hösten här. Jag har redan börjat med både mössa och vantar. Dock går jag utan trosor året om.

Jag hävdar att det är bra för både kropp och själ – musen luftas och behöver inte vara instängd i ett par trosor som skaver eller täpper till och jag känner mig kinky, syndig, lite extra slynig och går runt och är konstant kåt.  Kåt blir jag eftersom det bara är jag som vet hur kinky jag är under varma tröjor och jacka. Blir även kåt av tanken att jag lätt kan dra upp klänningen och få mig en snabbis eller unna mig en snabb onanistund var jag än är.

 
När jag måste bära trosor blir det ett par små string där inget egentligen täcker något. Där mitt kärlekshål syns så fort jag särar lite på benen. Eller ett par så kallade knull-trosor med hål i grenen. Det finns jättefina sådana en trappa upp från Club Kino, i vår fina butik som även har webshop – Kinoshopping.

utan trosor året om

Jag lyxar till det med strass och spets, så jag kan känna mig syndig trots trosor. Många män tänder på trosorna med hål mellan benen, vilket jag förstår då de bjuder in till härliga sexuella stunder. Lättillgängliga sexuella stunder that is. Att sätta på någon som har trosor på sig ger en slags maktkänsla. Att ”jag tar dig trots att jag inte får” och det är för många upphetsande i sig. Prova!

Utan trosor året om.

 

Du kanske borde testa att gå utan kalsonger i morgon bitti när du går till jobbet? Känn hur din penis dinglar mot benet och hur det pirrar till i ollonet. Ingen annan än du vet hur snuskig du är och det kommer att kåta upp dig. Välj ett par riktigt tighta byxor om du är riktigt vågad!

XOXO

Sandy