SEX 

SEX. Kan man tröttna på att prata sex? Ett laddat ämne för många. En självklarhet som sömn och mat, ändå är det många som inte vågar prata öppet om det. Tänk vad mycket bättre sex många skulle ha om de vågade öppna upp sig! Stänga av ”prydheten” och prata om det lika självklart som om vad man ska äta till middag…

Träning och sex är något som går hand i hand. Båda är för mig viktigt för att jag ska fungera och må bra. Om jag inte får till träningen i den mån jag behöver blir jag riktigt stressad!  Är jag utan sex en längre tid blir jag påtagligt mer lättretlig och irriterad…

(Man kan alltid ha sex med sig själv 😉 Läs gärna om Min sexstund ) 

Träning och sex

Tänk om man varje söndag hade en sexolog i TV4:as  Nyhetsmorgon som tog upp olika ämnen gällande sex! Allt från orgasmer, glidmedel, analsex, fetischer! You name it! Jag lovar att det skulle drälla in med frågor och tittarsiffrorna skulle öka markant! Intresset är stort, för låt oss vara ärliga. Sex är fantastiskt. Orgasmer gör under för kroppen och finns det något bättre sätt att slappna av och njuta på? Kroppen och hjärnan har behov av närhet och endorfinerna som frigörs i kroppen av en orgasm! (För att inte prata om kalorierna vi bränner 😉 ) 

Träning och sex. Något som mer frigör endorfinerna i kroppen är träningen. Att träna och röra på sig är något vi behöver göra minst 30 minuter om dagen. Minst (!) Idag lever vi i ett extremt stillasittande samhälle, så för hälsans skull har kroppen behov av rörelse. Tänker vi steget längre där vi kanske tränar för att se bra ut och hålla oss i form, behöver vi tänka hur vi ska träna och framförallt vad, för att uppnå det mål vi har. 

Många män har jag träffat på gymmet 

Trots nätter med dans nonstop, är många utav tjejerna grymma  att ta sig iväg till gymmet eller en poledance lektion på eftermiddagarna. Jag beundrar Lexie som har en förmåga att ta sig till gymmet på morgonen efter jobbet! Det krävs vilja och disciplin.

Mer träning, bättre kroppskontroll, bättre form. Resultatet? Bättre självkänsla och självförtroende som i sin tur gör att vi vågar ta för oss i sängen. Bättre sex helt enkelt! På tal om sex så frågade en kollega var jag träffar ”mina män”. Sanningen är att de flesta jag träffat är faktiskt just på gymmet… 

Träning gör att blodet ständigt flödar i kroppens alla delar…vart vill du att ditt blod ska flöda? 😉 

Puss Kenzie