Jag undrar vad det är som är så fascinerande med tjejer som gillar tjejer? Det verkar vara de flesta mäns våta dröm och hemliga fantasi att få se två tjejer in action, live. Det finns ju till exempel hur många porrfilmer som helst där det är tjej-tjej och många av mina manliga vänner har berättat att det är deras ”runkmaterial” – att de blundar och fantiserar om tjejer som gillar tjejer.

Missförstå mig rätt, jag förstår dem fullt ut. jag gillar ju själv tjejer (och män!) men jag är nyfiken på vad det faktiskt är som är så fascinerande med det. Är det en önskan om att få vara med? Att få ta hand om två kåta tjejer och kanske dominera dem lite? Eller är det deras vackra och mjuka kurvor och sättet de har sex på?

 

Tjejer som gillar tjejer

I vilket fall som helst så är det något vackert och sensuellt över två tjejer som har sex. Eller bara hånglar och smeker varandra. Det ser så mjukt och skönt ut. Vackra kurvor, långt hår, härliga rumpor och gungande bröst. Kvinnokroppen är fantastisk!

Något jag personligen tänder på så är det när tjejer leker med en strap-on, eller ”strappie” som jag kallar det. Hur hett är inte det? Det är något dominant och kinky över det. Jag kan tänka mig att många män önskar vara tjejernas strap-on, att deras våta fantasi handlar om just det. Eller så kan det vara så mycket annat. Jag är nyfiken 😉

Tjejer som gillar tjejer

Tjejer som gillar tjejer

Vad tänder du på när du ser två tjejer ha sex? Vi tjejer här på Club KINO är nyfikna på vad just Du gillar och tänder på. Kom hit och viska det i våra öron, tätt tätt, så vi kan känna din varma andedräkt mot vår bara hud. Dina fantasier får oss att gå igång…

XOXO

Sandy