Idag är det sju år sedan mitt allra första pass på Club Kino, tiden flyger verkligen men det känns inte som så lång tid! Kan vara så att Kino tiden är helt annorlunda än tiden i verkligheten. Jag hade min intervju med vår manager Lalita den 26:e juli 2012 och minns i princip hela vår konversation. Jag minns även känslan den 28:e när jag kom tidigare än andra tjejer och skulle öva på att dansa. Jag minns hur pinsamt och konstigt det kändes att visa min dans för Lalita den kvällen. Även om det ligger så nära i minnet och jag är samma Lex så är jag ändå inte densamma. Det är otroligt mycket som har hänt sedan dess, både på jobbet och i mitt privatliv. Jag kände mig rätt så nostalgisk hela natten.

tiden flyger

Inatt var en natt fylld med reflektion och trötthet. Jag har varit på stranden efter varje jobbpass så sömn är en lyxvara senaste tre dygnen! Även idag ska jag tillbringa på stranden men utan att känna mig stressad då jag är ledig ikväll! Jäklar vad jag ska sola och bada! Så vissa nätter vill man att tiden flyger och när den väl gör det vill man att den stannar. Jag fick lära känna mr Kalix inatt, som iofs varit här förut men vi har inte umgåtts. Vår tid tog slut på en sekund och jag önskar att den hade stannat.

Undrar om alla våra nya tjejer upplever Kino på ett liknande sätt? Undrar om de är lika nervösa som jag var i början. Tiden flyger och man glömmer lätt bort hur kämpigt det var i början. Jag har tänkt en hel del på mitt första år denna veckan och minns att slutet på juli och framåt var det en hel del folk på klubben. De flesta helgerna hade vi 80+ gäster och det hände att jag gömde mig i rökrummet för att undvika gästerna. Många gånger fick Lalita komma ut och socialisera. Det var inte mängden av män för jag var van vid ännu större folksamlingar på klubben i Australien. Det som skrämde var att det var på hemmaplan, att alla pratade svenska och det kändes så intimt och nära inpå. Den känslan försvann, jag blev säker i min roll och idag känns klubben som hemma!

Hoppas att ni har haft en fin vecka och njutit av det underbara vädret! På bilderna ser ni Pamela, min nya girl crush! Ibland känner jag mig som en Slitz fotograf omringad av massa vackra tjejer! Vi ses i veckan,

 

Puss Lex

tiden flyger