Snart är det Alla <3´s Dag! Ännu en dag då många antingen känner sig utanför eller stressade! Dagen då samhället delas i två grupper, singel eller har partner! Den 14:e februari bör du ha någon att fira med! Jag minns att jag blev medveten om dagen redan i grundskolan! Man fick köpa rosor och anonymt skicka dem till varandra i klassen! Lite skevt då populär/opopulär etiketten blev väldigt påtaglig! Jag minns att jag fick en ros, minns inte riktigt av vem, var säkert någon tjejkompis! Så ända in på mitten av 20 års åldern har jag känt någon form av olust varje februari om jag var singel! I år är det ångest dags igen, tentan ska in den 14:e! En av tjejerna på Club Kino sa till mig att inlämningen av tentan känns bättre än en orgasm! Undrar om det stämmer, en tenta-orgasm! 😉

Tenta-orgasm

Jag hade ganska lång tid på mig för att skriva tentan, vi fick frågorna förra tisdagen och dessutom ledigt från universitet! Självklart såg jag chansen att få jobba lite mer än vad jag har gjort under januari månaden! Självklart trodde jag att jag har superkrafter! Jag la mest fokus på jobb och träning! Nu har jag idag, imorgon och halva onsdagen på mig att åstadkomma en tenta-orgasm! Det bör gå! Jag har ju ändå fantiserat om tenta frågorna! Speciellt när jag har stått och tvålat in mig i duschen, det var då tankarna kom! Kunde inte låta bli helt enkelt! Snacka om ett långt förspel! Jag har duschat minst sju gånger! Ni vet den där spänningen som byggs upp under ett förspel? Tjejerna blir plaskvåta och killarna stenhårda, den där stunden då man VERKLIGEN vill börja ligga, man orkar inte vänta mer, man orkar inte retas mer, så känner jag!

Kan inte …

…vänta längre! Ge mig min tenta-orgasm NU! Ni andra som känner olust eller ångest över 14:e februari har er dejt som väntar på Club Kino! Kom och besök oss då vi har öppet som vanligt!

Massa heta kyssar,

Lex

tenta-orgasm