Jag har VÄRLDENS bästa jobb. På riktigt! Är du sugen på att jobba hos oss på Club Kino så ska jag berätta lite om hur vi har det här. Till att börja med så känns det inte som ett jobb, ni vet där man känner att man ”måste” gå dit och sedan sitta och göra tråkiga sysslor hela dagen. Nä, att jobba här känns mer som en fest, ett äventyr. Ett erotiskt sådant.

Dessutom får detta jobb en att känna sig snygg och sexig. Tänk dig själv att ett helt rum sitter och tittar på bara dig, när du dansar. De trånar, flörtar, trugar och har bara ögon för dig. Bästa självförtroende-boosten!

sugen

 

Att dina kollegor dessutom är en massa gulliga och roliga tjejer gör inte saken sämre. Många pluggar samtidigt och andra har andra jobb dagtid men söker, precis som jag, spänning i vardagen. Stämningen inne i omklädningsrummet brukar vara riktigt skön. Ibland är den tjejig där vi ger varandra sminktips, lockar varandras hår och myser. Innan gästerna kommer brukar vi öva dans-steg och träna på att dansa runt stången. Många är superduktiga och hjälper andra vilket uppskattas.

Varje natt är den andra olik. Vi får chansen att träffa så många olika människor här. Människor från hela världen, vilken är både kul och inspirerande. Jag älskar dessutom att lokalen är ”classy” och elegant. Det gör att jag själv känner mig extravagant och speciell.

Min första jobbkväll här var jag SÅ nervös. Jag hade blivit tipsad av en kollega på mitt ”vanliga” jobb om att jag borde testa och jag som var trött på tristessen och att alla dagar såg likadana ut tänkte att ”Ja, varför inte. Jag älskar ju att visa upp mig” och sagt och gjort så ringde jag Club Kino och fick efter en kort intervju börja. Jag hade aldrig tidigare strippat eller dansat runt en stång, en så kallad pole.

En supersöt tjej visade mig hur man dansar och lärde mig hur allt går till och efter att ha införskaffat mig några sexiga outfits, nya underkläder och klackar höga som en skyskrapa var det dags för min första dans. Med skakiga ben gick jag ut på scenen. Allas blickar var på mig. Jag tog några vingliga steg runt stången men så fort jag satte igång blev jag helt lugn. Jag blev ett med musiken och den erotiska stämningen. Efter det var jag fast och nu har jag jobbat här i över 4 år.

Blev du lite sugen på att testa på hur det är att jobba hos oss så kan du skicka en intresseanmälan till oss här.

 

XOXO

Sandy