Striptease – En upplevelse 

För några dagar sedan visade en vän mig hur han får ”striptease hemma”. Jag som inte är särskilt tekniskt kunnig, blev galet imponerad av hur man via ett par VR glasögon kan få visionen av att en tjej  praktiskt taget klättrar upp i knät på en, eller dansar precis framför! Teknikens under! Tänk att vi idag kan få maten hemkörd, vi spelar trummor och dansar via datorn och nu får vi striptease hem- Utan den fysiska kontakten dock..

För det är just vad det handlar om. Upplevelsen du får här på klubben. Live. Känslan du får när du kliver innanför dörren, känslan du tar med dig när du går härifrån. Vad du ser och känner. 

Därför kommer du tillbaka

Sinnena. Lukt, smak, syn, hörsel. Känslan vi ger dig här på Club KINO kommer du aldrig att kunna uppleva på tv, via Youtube, eller spel…Kvinnorna som dansar framför dig, sätter sig i ditt knä med sina bara bröst, håret som kittlar mot din kind. Hennes händer som smeker bröstvårtorna och får dem att bli alldeles styva bara några centimeter från din mun…Så nära att du andas på dem…

Om det stannar där, eller om du väljer att fortsätta i något utav våra privatrum är upp till dig. Vad du har för dag, om du hittar rätt tjej och vad du vill spendera. Men jag har sagt det förr och jag säger det igen. Det finns en anledning till varför vi har så mycket återkommande gäster. Från stan, från andra delar av landet och turister. Striptease- En upplevelse! Det är så mycket mer än några timmar på en nattklubb! Det handlar om fantasier, spänning och minnena du tar med dig härifrån. 

Erotikens värld

Det finns många anledningar att komma hit, och jag tror aldrig att stripteasen kommer att ”dö ut”. Just av den anledningen att vi alla behöver närhet, vi har en förmåga att ”dras” till den här världen. Världen som är vaken när andra sover. Som ger dig möjligheten att vara vem du vill, utan att döma. Läs gärna ett utav mina tidigare inlägg om varför många väljer att komma just hit. Till Erotikens värld. 

Helgen närmar sig och lönen likaså 😉 Kanske ses vi då?

Puss! Kenzie 

Bilderna är från tidigare som jag tagit på Lexie och som jag verkligen älskar! Här på Club KINO ger vi dig kvinnor med självförtroende, som är trygga i sig själva och som får dig att tappa andan när de kliver upp på scenen. De ger dig Striptease- En upplevelse. Anledningen till varför du kommer att vilja komma tillbaka.