Ja, strippor – hur är de egentligen? Vad döljer sig bakom den sexiga kroppen, de läckra brösten, den inbjudande svanken och de höga klackarna?

Well, ingen strippa är den andra lik, det kan jag lova. I vår loge här på Club Kino pågår väldigt mycket ni aldrig skulle kunna gissa.

Det är snuskigheter, tentapluggande och pysslande. Vi pratar om vilken konsol som passar bäst till att spela GTA med, vilken stringtrosa som inte skär in för hårt i musen och vilka fonder som är mest lönsamma. Det föregår även djupa diskussioner om både vilka lösögonfransar som sitter bäst och om utrikespolitik. Väldiga kontraster med andra ord.

Som sagt – ingen strippa är den andra lik och i mitt fall är jag en tjej med skinn på näsan och huvudet på skaft. Jag älskar sex och snusk lika mycket som jag älskar att läsa en god bok och mysa i soffan med varma raggsockor på. Jag kan lika gärna piska dig hela natten lång som jag kan vinna över dig i Trivial Pursuit. Härom kvällen vann jag till exempel alla rundor i poker. Strategi och list är lite av min grej.

Samtidigt kan jag vara mjuk och följsam som en kattunge. Ligga och purra i ditt knä och åta dig smeka min kropp samtidigt som jag spinner av vällust. Då och där är jag den lilla söta flickan som låter dig ta hand om mig.

Dock går snusk, sex och pisk före allt, alltid. Det är det jag är bra på, det är min talang. Det jag aldrig kommer att sluta med.

Vi strippor är som en god whiskey, man vill bara ha mer.

 

strippor

XOXO

Sandy