Strippa – hur blir man det egentligen? För min egen del så handlade det mest om min exhibitionistiska ådra.  En önskan om att visa upp mig, vara åtrådd och att kunna se hur upphetsade jag gör männen. Jag går igång på deras kåthet. Man skulle nästan kunna säga att mitt jobb fungerar som ett slags förspel.

Jag hade länge varit intresserad av strippor och satt hemma och såg både filmer och googlade allt material jag kunde komma åt.  Jag fick aldrig nog av dessa sköna varelser som dansade nätterna långa och förförde män med sin erotiska dans. Jag blev våt av bara tanken på att kunna dansa som dem, förföra som dem och att få ta del av denna magiska värld.

En dag, efter att ha suttit hemma och provat stripper-heels (ni vet de riktigt höga klackarna alla strippor har) och åmat mig framför spegeln i minimala string gick jag in på Club Kino och visade upp mina härliga kurvor och mina uppnosiga mega-tuttar och jobbet var mitt.

Jag kände från start att detta var mitt kall i livet. Jag älskar att sitta och göra mig i ordning tillsammans med mina söta kollegor. Hur vi sminkar oss, provar slyniga outfits, hjälper varandra att knäppa bhar och myser med varandra när tid ges. Jag älskar att kåta upp genom dansen. Se hur det bultar innanför byxorna på männen som bara har ögonen på mig. Spänningen som uppstår när vi funnit varandra och går hand i hand ner mot ett privatrum. Varje dejt (oh ja, jag kallar det dejt, det är så det känns och så jag vill att du ska känna. Jag gör allt för att du ska känna dig speciell och utvald) stannar kvar i mitt minne och jag tar ofta fram dessa små minnen när jag sedan ligger hemma och myser med mig själv.

Livet som strippa – I love it!

 

 

strippa

XOXO

Sandy