Stockholm Exotic Pole Party(Diana Ljung- Showartist)

Stockholm Exotic Pole Party

I tidigare inlägg berättade jag om att vi hade ett  litet event för tjejerna på klubben och andra också som är intresserade av Poledance. Himla kul och inspirerande! Detta hölls utav bland annat Miss Diana Ljung- En otroligt duktig och erfaren showartist ifrån Ryssland som när hon befinner sig i Sverige är tillgänglig för bland annat kurser och shower! Mycket uppskattat! Kvällen avslutades med middag och vin! 

Tänk dig själv ett par timmar ensam med dina bästa vänner – ni har klubben och tjejerna för er själva. Drömmen inte sant? Glöm inte att ni kan boka ett eget party här hos oss- svensexa-födelsedagsfirande eller vad ni själva tycker är värt att fira! Detta sker innan klubben öppnar för kvällen, alltså under ett par timmar på en förmiddag eller eftermiddag. Något ni garanterat kommer att minnas lång tid framöver och som överraskningsfest är det inte mycket annat som slår! Våra strippor som ägnar er all sin tid och uppmärksamhet…

Stockholm Exotic Pole Party(Privatshow med Lisa? Bild från Stockholm Exotic Pole Party) 

 Själv är jag sugen på att dra iväg på en liten sexweekend…Kanske till Amsterdam? Eller Paris..Skulle vilja komma iväg med en sexig man som skämmer bort mig med massor av vin och god champagne. Någon jag får använda mina sexiga underkläder inför. Han vet innan vi går ut vad jag har på mig under, och det enda han kan tänka på när vi är ute bland folk…Är vad han ska göra med mig när vi kommer in  på hotellrummet. Där vi kommer hålla till mestadels av tiden- men jag kan även tänka mig att leta upp en spännande sexfest…Ett slott utanför stan med spännande människor! Tankar och fantasier, jag älskar att få leva ut dem och speciellt när jag får göra det med någon som älskar det lika mycket som jag! Kanske kan vi göra något åt dina fantasier när du besöker oss? 😉 

Puss Puss Kenzie 

Se ett klipp nedan på Miss Diana Ljung för ett litet sneakpeak från i torsdags!