Internationella kvinnodagen! 

I fredags firades den Internationella kvinnodagen. Denna dag infaller den 8:e mars varje år och uppmärksammar kvinnors ojämställdhet världen över. Tack vare sociala medier tycker jag att detta är en dag som uppmärksammas mer och mer för varje år! Och vem vill inte lyfta alla Starka kvinnor! Visst är vi lite fantastiska ändå? 😉 Vem älskar inte kvinnor? Jag älskar att vara kvinna! 

Faktiskt så hade vi en hel del gäster här på Club KINO natten till ära så tack alla ni män som kom för att fira med oss! 😉 

Starka kvinnor! 

Ja finns det något bättre ställe att bege sig till en dag för att hedra och uppmärksamma alla fantastiskt vackra och sexiga kvinnor? Hela Club KINO domineras av Starka kvinnor! Kvinnor med självförtroende och vetskapen att de kan ta sig an precis vad som än ligger framför deras fötter. Med en kvinnas list kommer hon att få dig på fall, att spela på sin sexighet är en del utav spelet. Vad många som inte varit på strippklubb kanske skulle se precis tvärtom. Är det inte att underkasta kvinnan? Låta henne klä av sig inför ett antal män?…

Nej. Jag njuter av att ha allas ögon på mig. All eyes on me. Att vara i centrum när jag går upp på scen. Att få möjligheten att förföra dig med bara någon eller ett par meters avstånd. Se hur gärna du vill se mer och ha mer. Se hur fantasierna börjar ta plats i ditt huvud. Längtan efter att jag ska vara din…

En osexig vecka 

Efter en veckas sjukdom och sängliggande är det fantastiskt härligt att vara tillbaka. Dra på mig mina stay-ups, höga klackar och en sexig outfit. För tro mig, med feber och snor som rinner känner man sig allt annat än sexig! Och det är okej. Det går några dagar när jag inte ens ser mig själv i spegeln! Känner mig aningen bedrövlig, tycker lite synd om mig själv, ångesten över att träningen måste utebli sätter griller i huvudet för en stund. Tills man är tillbaka. Just då uppskattar man träningen mer än någonsin. Att träna är en lyx! Känslan att kliva i de höga klackarna. Hållningen som genast rättas till, make up:en  på plats. Håret fixat. Så. Självförtroendet tillbaka och jag är redo för en ny natt på Club KINO.

 

Jag älskar att vara kvinna!

Att spela på sin sexighet. Veta mina bästa sidor och framhäva dem. Ja, jag älskar att vara kvinna och njuter av det! Jag tänker att många tjejer/kvinnor skulle behöva jobba på en strippklubb om så bara för en stund för att bygga upp sitt självförtroende och sin självkänsla. Sätta lite mer värde på sig själva!

En ny vecka väntar! Kom och njut av alla våra sexiga och starka kvinnor här på Club KINO! 😉

Puss! Kenzie