Läppar – hur upphetsande är de egentligen inte när man tänker efter? Allt de kan göra – slicka, suga, hångla, kyssa, pussa, smutta…

Ett par fylliga och glansiga läppar som omsluter din lem, slickar på dina bröstvårtor, smakar på hela din kropp eller kysser dig med en sådan passion att det reser sig i kalsongerna. Själv använder jag dem mest för att slicka, det är lite min grej. Vare sig jag är med en man eller en kvinna så slickar jag. Överallt, i hål, erogena zoner och ställen du inte visste du tyckte om att bli slickad på.

Jag är lite av en expert på att slicka, om jag får säga det själv.

Mitt hemliga tips är att smörja in läpparna med glidmedel innan du ger en avsugning. Saliv i all sin ära men när de insmorda läpparna omsluter ståndet och bara glider skönt fram och tillbaka kommer han att tacka dig, om och om igen. Det är en avsugning De Luxe! Varför inte önska dig en sådan behandling i julklapp av din partner. Kanske ett presentkort med 10 stycken glidmedels-avsugningar. Hon behöver inte lägga ut en krona men du kommer vara såååå tacksam.

Vad är ditt bästa läpp-tips? Kom gärna in en kväll/natt och berätta det för mig. Jag är alltid på jakt efter nya sätt att ge njutning. Kanske kan du till och med visa mig dina tips? Vem, vet, kanske kan du till och med utmana mig om titeln slick-expert?

Jag låter alltid annars mina läppar vara väl insmorda med doftande läppglans som både ger dem en sexig look men som även samtidigt alltid gör dem redo för alla slags hångel-lekar. Helst av allt skulle jag vilja ha dem insmorda med en härlig sats men det är inte alltid jag har en sådan tur  😉

 

 

slicka och sug

Slickvänliga läppar

XOXO

Sandy (slick-drottningen)