Skönhetens behag

Jag tror att de flesta faschineras utav skönhet på något vis. Skönhet är något som alltid har gett en viss ”status” genom alla tider. Det finns studier som faktiskt  visar på att ”vackra människor” bli trevligare bemötta. Tänk att vi världen över kan vara så ytliga kanske ni tänker? Men vill vi inte alltid omge oss av vackra ting? Byggander skapas, målningar pryder väggar, kläderna vi köper och bär, uttrycket ” vi äter med ögat”  kommer inte från intet… Den ständiga strävan efter det vackra. Skönhtens behag.

Striptease är en konst alla borde uppleva live

Jag tycker inte att man ska behöva kallas ytlig för att man bryr sig om sitt utseende och tar hand om sig själv. Tränar är vi många som gör, och även om man framförallt gör det för att må bra i kroppen och förlänga livet, så låt oss vara ärliga- Hur många lyfter inte vikter för att forma kroppen och se bättre ut? Männen tränar gärna bröst och armar medan vi kvinnor gärna fokuserar på rumpan! 😉 Flera utav våra tjejer här på Club KINO tränar Poledance, vilket inte bara ger dem en fin fysik, de blir också gudomliga att se på när de intar scenen. Deras sätt att röra sig till musiken ger er fantastiska shower att njuta utav! För det är en del av Striptease! Här betalar man för att njuta av Skönhetens behag! Sexiga, otroligt vackra och självsäkra äger de scenen, var och en av alla våra tjejer som arbetar här! Striptease är en konst alla borde få uppleva live för att uppskatta den när den är som bäst!

Det vackra ligger i betraktarens öga

Vad är vackert och vad är skönhet? Det ligger självklart i betraktarens öga. I dagens samhälle kan nästan vem som helst göra vad som helst med sitt utseende om man har pengarna. Platiskoperationer i alla dess slag är idag inte något märkvärdigt, botox och/eller fillers kan vem som helst göra på lunchen. I den värld vi lever i här, som jobbar med stripptease, är det vardag. Många har inte bara gjort en operation utan fler! Det kan handla om bröst, rumpor, fettsugningar – Allt! Men vi har också många utav våra tjejer som är ”helt naturliga”, utan operationer/botox eller fillers! Jag älskar mixen av alla dessa vackra kvinnor! 🙂 För precis som våra gäster är olika, och gillar olika, är vi som jobbar här otroligt olika! Här faschineras man utav kvinnor i olika åldrar, kroppsformer, hårfärger, etniciteter. Alla vackra på sitt sätt, förför på sitt sätt, dansar och skapar magi. Det är helt enkelt omöjligt att inte njuta av Skönhetens behag man till en början, betraktar på avstånd.

Skönhetens behag. Att låta någon njuta och betrakta det vackra som utspelar sig framför. Här pratar vi striptease, kvinnor och liveshower! Att njuta av striptease kan av många anses vara ytligt och kanske rent av nedlåtande och diskriminerande, men tro mig när jag säger att detta är kvinnor med självförtroende som vet vad de gör, och framförallt, vad de har! Njuta utav skönhet har vi gjort i alla tider, oavsett land och ”klass”, om det sedan handlar om kläder, byggnader, människor  (framtida partner?) så väljer vi oftast (eller alltid?) det som faller oss bäst i smak och attraherar våra ögon. Ytligt eller naturens gång? 😉 

Corona tiderna fortsätter, vi fortsätter att hålla öppet för att ge er möjlighet att njuta av våra härliga tjejer, liveshower och den härliga atmosfären! 🙂 Varmt välkomna! 

Pussar Kenzie 

Äntligen fick jag fota Lexie igen! Vi har nog genom tiderna tagit flest bilder och jag älskar att fota henne då hennes sätt att posa faller sig så självklart, och det blir alltid massor av bra bilder! 🙂