Längtan efter närhet 

Tänk att juli snart är över,  en sommarmånad återstår! Jag hoppas augusti ger oss många varma soldagar så att vi kan fortsätta njuta utav den svenska sommaren och sköna sommarnätter! Vi som inte reser utomlands i år behöver få tanka så mycket energi som möjligt innan hösten och mörkret tar över!  Vi har igen aning om hur allt med Corona utvecklar sig till hösten, vad som händer efter att folk börjat resa allt mer… Här på Club KINO har det faktiskt varit fullt upp, som jag skrivit tidigare så märker vi av att allt fler är trötta på att sitta hemma, man är less på att nattklubbarna fortfarande är stängda och längtan efter närhet är stor!

Sköna sommarnätter
Sköna sommarnätter

Sköna sommarnätter

En månad går fort, ändå känns det som evigheter sedan det var midsommar! Att leva i nuet har nog aldrig varit så aktuellt, hösten är oviss och därav blir det svårt att planera framtiden. Därför är just fantasier ännu mer viktiga nu när ensamheten blir mer påtaglig…Vissa jobbar fortfarande hemifrån och väljer att inte resa någonstans. Här hos oss  har vi  märkt av att många utav  Stockholmarna ger sig iväg, medan fler från andra delar av landet hittar hit. Vi ser viljan och längtan efter en annan verklighet! Här välkomnas man in i en för många, drömvärld! Den påtagligt glamourösa miljön väcker ett begär att se mer. Nyfikenheten kring de sexiga kvinnorna som dansar av sina kläder på scen, mystiken skapar en stämning som är svår att få nog utav! Än finns chansen till många sköna sommarnätter! Här låter vi fantasierna ta vid!

Sköna sommarnätter
Sköna sommarnätter

Möjligheterna är många

Vi ger er en värld att längta tillbaka till! Vi ger er Sköna sommarnätter med sexiga minnen och härliga fantasier! Beundra på avstånd, eller lär känna någon av våra tjejer lite närmre! En dans, en privatshow, en erotisk massage. Kanske en lekfull stund i kinky rummet eller i en bubblande jacuzzi? Möjligheterna är många och det är helt upp till er vad ni önskar hitta på under ert besök! I semestertider så spelar det ingen roll om det är en söndag eller onsdag, det är nu har vi chansen att leva livet alla dagar i veckan, precis som när man är utomlands! 

Sköna sommarnätter
Sköna sommarnätter

Glöm vardagen!

Vi fortsätter att hålla öppet varje kväll/natt 21:00-07:00! Vare sig ni bor i Stockholm, eller är på besök i storstan så hoppas jag ni väljer att besöka oss! Glöm vardagen för en stund och njut av våra sexiga flickor, låt miljön tala för sig och låt er svepas med för ett ögonblick! Njut av underbara Dessie som jag fick äran att fota  till detta blogginlägg! Vill ni träffa henne live eller har någon annan av våra tjejer  kan ni alltid skriva  på chatten och fråga om just Er  favorit jobbar för kvällen! 🙂 Och…Glöm inte att följa oss på instagram! 😉

Puss Kenzie 

Sköna sommarnätter

Pga Corona tillåter  vi inget barhäng eller spring i lokalen. Vi vill att vår personal samt gäster ska känna sig trygga och vi måste kunna se till att det går att hålla ett behörigt avstånd bland alla som vistas i våra lokaler.