Jag som har silikonbröst älskar dem ju så klart men jag tyckte även väldigt mycket om mina naturliga bröst. De var inte små men heller inte jättestora och hade en härlig och fast form med en liten sluttning. Precis som de flesta naturliga tuttar.

De var så mjuka och sköna att ta på och de flöt ut på sidan när jag låg ner. Och det kändes mycket när män knådade dem och sög på dem.

Mina silikonbröst är rejält stora och står rakt ut. Nästan som 2 fotbollar 😉 När jag lägger mig ned så sitter de på exakt samma ställe och jag är inte lika känslig i dem längre. Det är så klart fortfarande skönt men jag saknar lite den där naturliga känslan när någon knådar dem riktigt hårt. Dock finns det andra fördelar med dem. Jag slipper ha bh. Jag har det nästan aldrig, förutom när jag ska på möten eller liknande där jag vill se lite seriös ut. Då fungerar det inte med 2 styva bröstvårtor som sticker ut genom det mjuka tyget. Haha!

 

silikonbröst

Jag tycker även om hur porrig jag ser ut med mina stora tuttar. Som en riktig porrstjärna. Life Goals! jag kan liksom gå ut i en sliten t-shirt, ett par jeans och utan smink och med okammat hår och ändå se läcker ut. Ganska praktiskt när jag tänker efter 😉 Jag slipper att fixa mig varje gång jag ska gå ut.

För det är så skönt att bara kunna klä på för att sedan gå ut genom dörren. En snabb dusch, lite kläder och jag är good to go. Det är skönt eftersom jag fixar mig så länge och mycket innan jag ska jobba. Smink, parfym – ja you name it!

Så, tack tack mina silikonbröst! Haha!

Vad gillar du? Sillisar eller äkta vara?

XOXO

Sandy