Jösses säger jag bara! Vilka tre nätter vi har haft! Det har varit sån tryck på klubben dessa tre nätter som SHM har spelat på Tele2! Jäklar vad folk de drar till sig! Det är alltså Swedish House Mafia jag pratar om! De spelade ju torsdag, fredag och lördag! Jag är mållös! Jag visste ju från x antal år tillbaka att deras konsert innebär sjukt mycket folk på Club Kino, men då var de riktigt populära! Tänkte att i år blir det lite lugnare. Nä men ack så fel jag hade! Under dessa tre dagar har jag träffat hundratals med män från hela jordklotet! Det var inte bara svenska män utan folk flög till Sverige från bland annat USA och Australien och många andra länder! Hur sjukt är inte det? Väldigt väldigt roligt för oss på klubben och sjukt jobbigt för våra kroppar! Nu behöver jag bosätta mig på ett tempel och meditera som en munk känner jag!

SHM

Kolla in våra skor!!! Luna och Bella införskaffade likadana som mina <3 Vilken bra anledning till att ta foton!

SHM

Nästan så att SHM är skyldiga oss en SPA weekend eller en hel kväll i jacuzzin 😉! Jag älskar ju ändå när det är fullfart och känslan av att vara totalt slutkörd på all sorts energi! Väldigt likt ett bra träningspass på gymmet! Dessutom att dansa loss och glänsa framför hundrtals ivriga blickar till låtar som Greyhound är ju guld! Önskar att jag unnade mig en ledig kväll och såg SHM! Var någon av er läsare där? Hörde att det var en grym konsert! Min bästis skickade videos därifrån som gjorde mig en aning avis! Idag känns det som att jag har varit på någon festival hela helgen och festat järnet. Herregud vad jag är trött ! Synd bara att jag har skola imorgon, hade faktiskt varit skönt att bara få sova och äta och lata mig. 

SHM

Exakt så såg det ut 21.00 varje natt. NiNa och jag körde vår kaffe och cigg rutin. Lugnet före stormen!

Det som gör dessa fartfyllda nätter så bra är alla tjejerna på klubben! Vet ni varför? Jo, för att det är dessa nätter jag känner enormt stöd och samarbete med allt från dans till pepp! Hade vi inte haft sådana starka vänskapsband och kärlek för varandra hade det varit tufft att jobba dessa pass! Det är så underbart att all tjaffs oss emellan glöms bort och vi har varandras ryggar till hundra procent! Girl power till max! Så sjukt mycket kärlek! Självklart har vi hunnit med blod, svett och tårar och många skratt! Varje natt började vi med en kopp kaffe, en cigg (vissa av oss iaf) och en genomgång av natten innan samt spekulationer över hur många hundra gäster stundande natten skulle bjuda på! Riktigt mysigt, vår version av fika! Jag var inte den enda trötta tjejen imorse! Grymt av alla som jobbar även inatt! Ni får kika in och mysa med tjejerna om ni inte har något för er! 

SHM

Slut som artist

Nu ska jag gosa ner mig i sängen med en kopp kaffe och kolla på Blacklist som är min absoluta favorit serie! Somna relativt tidigt och köra några strippfria dagar! Lite kuriosa, jag dricker så pass mycket kaffe att jag kan somna lätt som en plätt då det har inte uppiggande effekten på mig längre!

På tisdag är det dags att inta min plats på scenen igen, hoppas att vi ses då!

kyss Lex

SHM

Och här har ni gudinnan Rose som jag fick klämma extra mycket på denna helg 😉