Vet ni, jag har tagit MC-kort. Sedan dess har jag kört runt i skinnstället helt utan en tråd på kroppen under. Skinnet riktigt gnider mot min lilla kärleksknapp så jag blir helt våt.  Min dröm är att stanna vid ett riktigt nice ställe vid vägkanten och bara dra av stället och bli påsatt mot bågen. Hur hett vore inte det?!

Inget planerat utan bara ett tillfälligt sex-möte med någon het man jag kör förbi. Jag skulle köra upp längs med hans bil och försiktigt dra ner jackan så han kan se min bara bröstvårta, fråga om han vill stanna och se mer och sedan låta honom ta mig hårt och länge mot motorcykeln. Kanske hinner vi med en åktur på motorhuven också, beroende på hur många gånger han orkar/kan köra. Själv kan jag ju ha sex i timmar utan att bli uttröttad.

shutterstock_110154410

Vem vet, kanske är det dig jag möter ute på vägarna 😉

XOXO

Sandy