Ni har väl inte missat Kenzies senaste inlägg om kvinnornas sexdrift!? Det hon pratar om är väldigt intressant! Jag älskar hennes sexsnack! Kenzie lyckas att både dela med sig av smaskiga detaljer ur hennes sexliv men även lyfta fram en del viktiga frågor! Den här synen att mannen ska ta för sig och kvinnan ta emot…Tycker ni män verkligen om att behöva göra hela jobbet? Det tror jag inte! Förra helgen när vi var ute på stan kunde man snabbt märka hur glada män blir när tjejerna tar första steget! Som jag skrev i mitt förra inlägg så var vi först på Öl & Whiskymässan och därefter ute på stan! Reklamutdelningen går ut på att vi tjejer minglar runt med alla glada män som är ute på stan! Självklart har vi även en liten present till er alla!

Gör det ovanliga

Många blir så förvånade när vi kommer fram att de hoppar till! Därefter kommer glädjen över att två snygga tjejer kommer fram! Tyvärr så följer en besvikelse då männen inser att det var för att bjuda på inträde till Club Kino. Även om det är kul att få besöka klubben så hade det varit roligare om vi kom fram för att be om deras nummer, eller bara prata! Gång på gång har jag märkt att män uppskattar kvinnlig uppmärksamhet! Så synd att tjejer sällan vågar sig fram till den där snygga killen som är ute på stan. Synd att många av oss väljer att vänta tills killen gör ett närmande och signalerar att det är okej att flörta! Ännu värre är det när det gäller sexsnack!

sexsnack

Sexsnack

Varför är det fortfarande så pinsamt med sexsnack? Sex ger liv, sex tar liv, sex orsakar njutning, sex orsakar smärta! Sex har en massa konsekvenser, positiva som negativa! Det är ett ämne som behöver lyftas fram! Ofta är det för pinsamt att vända sig till sina föräldrar, vänner eller partner för att prata om sex. Var ska man då få prata av sig? Det är pinsamt att kolla på porr, män ska inte använda sex leksaker, sex ska vara på ett visst sätt osv. Nej, nej, nej! Alla ni män kolla här om ni vill testa något nytt! Finns massor som ni kan använda själva och med en eller flera lekkompisar! Förutom den primära funktionen av sex så kan man njuta av det! Trodde att vi alla var medvetna om det vid det här laget! Därför är sexsnack oerhört viktigt!

sexsnack

Olika vad man går igång på

Om vi bara vågade vara mer öppna och ägna oss åt sexsnack skulle vi snabbt inse hur vanligt det är med det ovanliga! Det finns enormt mycket som vi går igång på! Som jag har skrivit förut finns inte det heller rätt eller fel! Det ska kännas rätt för alla involverade och ge maximal njutning!

Kom in för en massa sexsnack! Berätta om vad ni går igång på!

Puss Lex

 

sexsnack