Blir man sexigare med tiden? Vad är det varje kvinna i världen grubblar mest över? Kroppen! Vad har den där kroppen för egenskap? Jo! Att först utvecklas och sedan att åldras och ”förfalla”! 👶🏼👧🏼👵🏼 Jag fyller 30 i april, en ålder som jag av någon anledning länge sett fram emot! Jag har alltid velat att vara 30 och undrat varför alla har en sådan åldersnoja! Ålderskris var aldrig något jag trodde skulle hända mig! Den började tyvärr smyga sig på mig för några år sedan och blivit extremt påtaglig den senaste månaden! Anledningen? Jobbet självklart! Det kryllar av tjejer i olika åldrar och senaste tiden har det börjat många tjejer som är yngre än mig! Det är inte någon hemlighet att man både känner sig och ser mer sliten ut på vintern! Så självklart har jag börjat känna mig äldre än vad jag faktiskt är! Dessa unga vackra tjejer! Deras hy är felfri, ögonen lyser som diamanter, energin sprudlar åt alla möjliga håll och kropparna är helt underbara!

Sexigare med tiden

Kvinnans bästa ålder

Alla åldrar har sina fördelar det vet jag som är så ”världsvan” 😂 men jag ville se vad Google säger och om det är i enlighet med det jag tror! Jag tror ju att yngre tjejer har fördelen av sin naivitet, energi, hunger på livet och sina unga kroppar!

Jag älskar att titta på tjejerna när de dansar för enligt mig får man se deras riktiga ”jag” då! De yngre har mer av anamma i sig, det skriker ”jag kan och ska erövra världen” om dem. De är busiga i sina ansiktsuttryck samtidigt som det finns en aura av osäkerhet! Som att de tittar på dig och frågar ”Tycker du om mig? Visst är jag grym?” De är kaxiga och osäkra på samma gång! Jag blir så varm inombords av all energi de utstrålar! Det de utstrålar mest är hopp och tro om att världen är underbar!

När det kommer till oss över 25 sträcket och speciellt de som är 30+ ser man kvinnor som kan föra sig, är säkrare i sin kropp och vet exakt vilka för- och nackdelar vi har! Vi vet hur vi ska använda oss av det vi blev välsignade med! Det finns även en inre lugn blandad med oron över alla vardagsproblem! Ögonen är inte lika naiva utan man ser att den kvinnan har varit med lite längre och blivit besviken en och en annan gång! Största skillnaden enligt mig är sättet att konversera! Ju äldre man blir desto bättre blir man på det! Vi har lärt oss av våra misstag men även samlat en större bas av både kunskap och erfarenheter! Vi är också mer skeptiska till saker vi hör och snabbare på att genomskåda människornas intentioner! Vi har definitivt blivit sexigare med tiden!

Sexigare med tiden

Sexigare med tiden

Vad sa Google? Jo! Män i alla åldrar har enats om att 22 år är en ålder då kvinnan är som finast 😫 men undersökningar har även visat att kvinnans allra sexigaste ålder är 30+! Glädjenyheter! Dessutom har det visat sig att upp emot 90% av kvinnor som är 36+ har bäst sex! Flest orgasmer, är mest säkra med sin kropp och med att utforska den sexuellt! Vad vore livet utan sex? Sex är väl meningen med livet, sex ger liv och håller vår planet vid liv! Mer sex åt folket!

Har jag slutat noja? Lite kanske…mitt jobb är utseendefixerat till en stor del! Så jag kommer alltid att vara mån om mitt utseende! Däremot skulle inte jag vilja byta mina kognitiva tillgångar mot en yngre kropp! Aldrig! Jag känner mig säkrare och klokare vilket jag hoppas att jag kan säga både om 10, 20 och 30 år! Jag vill alltid ha kvar min nyfikenhet och hunger på livet! Det tror jag kommer hålla mitt ungdomliga ”jag” vid liv! Så länge jag är frisk kan jag alltid hålla kroppen fin genom att ha en sund och aktiv livsstil! Är jag bitter över att behöva umgås med yngre tjejer? Nej! Människor kan alltid påverkas och lära sig av varandra! Umgänge med de är nyttigt åt båda håll!

Så länge man inte blir trångsynt och bitter kan man bli sexigare med tiden!

Puss och kram tanten Lex

Sexigare med tiden