Hur läckert är det inte med sexiga undies, alltså sexiga underkläder?! Bar hud i all sin ära men innan man kommer år den bara huden är det bara så upphetsande med ett set väl utvalda underkläder.

Det finns ju så mycket hett att välja mellan dessutom, om man är tjej. Korsetter, stay ups, stringtrosor, wetlook, spets, nät, genomskinligt. Det ena mer sexigt än det andra. Själv gillar jag att variera mig. Ena dagen känner jag mig kanske kinky och då är det en catsuit eller wetlook som gäller. Gärna tillsammans med smycken som kan användas till bondage. Ett halsband som på småtimmarna när lusten faller på görs om till en choker eller armband som blir till handbojor. Det är alltid lika upphetsande att se hans reaktion när jag låter honom ta ett hårt tag om kedjorna på mitt halsband och det drar år runt halsen.

Andra dagar känner jag mig mer romantisk och då är det vit spets, pärlor och lyxiga bh:ar och trosor som gäller. Gärna en riktigt minimal stringtrosa som nästan inte döljer något som helst. Bara jag särar lite på benen så delar jag med mig av hela härligheten. Det långa pärlhalsbandet är långt och snuddar mina nipples varje gång jag rör mig och det gör att de är konstant styva, och att jag är konstant kåt…

Sexiga undies – ge mig mer…

 

Jag älskar, förutom att själv klä upp mig under kläderna, att se mina kollegor springa runt i läckra trosor och andra underkläder. En del har yppiga rumpor och de ser naggande goda ut i små hotpants och andra har små och vältränade skinkor och de gör sig fantastiska i mini-string. Jag vill bara bita tag i dem och nafsa. Tighta korsetter som stramar så de nästan gör ont är något jag också går igång på. Det påminner mig lite om bondage och det är ju något, som ni alla vet vid det här laget, jag fullkomligt älskar. Särskilt när jag får vara dominant.

Vill du se oss i våra sexiga undies? Kom och mys med oss i kväll, jag lovar att det finns underkläder och tjejer för alla smaker.

XOXO

Sandy