En sexig känsla inför jul 

Det är mindre än en och en halv månad kvar av år 2022! Mitten av november har gett oss betydligt kallare grader, och idag fick vi första snön i Stockholm!  Hela november känns som en väntan på december då vi äntligen får påbörja alla förberedelser inför jul! 😀 December på Club KINO är verkligen helt underbart! Sexiga outfits i rött! Julens, porrens och syndens färg 😉 Allt för att ge er en extra sexig känsla inför julen! Glöm de ensamma kvällarna, kom hit och unna er något alldeles extra! Visst är det kyligare ute, men det gör en stund i jacuzzin än mer lockande! 

Sexiga outfits

Sexiga outfits

Sexiga outfits är standard här på Club KINO, och visst är det porrigt med  kostymer? De har en förmåga att sätta igång våra tankar och fantasier. Sådant man kanske helst håller för sig själv får en möjlighet att göras till verklighet när man besöker något av våra VIP rum. Önskar du att hon klär sig med lack och läder, eller som en sexig skolflicka? De höga klackarna är redan på, kanske har du en särskild önskan hur hon ska använda dem? Det är nämligen inte ovanligt att njuta utav smärta! Jag har gått på män med dessa sylvassa klackar, jag har piskat deras skrev och hört dem böna och be om mer! Kinkyrummet skapar stor nyfikenhet, och av erfarenhet vet jag att det är ett sätt för många att slappna av, och också njuta genom att låta någon annan ha kontrollen, att låta sig domineras.

Sexiga outfits
Sexiga outfits

Livets lyx

I våra VIP rum finns gränser, det är alltid viktigt att prata med den man ska spendera sin tid med och framföra sina önskemål. Till oss kommer man för att man unnar sig livets lyx! 😉 Sexiga kvinnor i en exklusiv miljö. Hänförande shower, heta danser. En miljö som många kopplar av i, andra är mer ovana, men njuter precis lika mycket med spänning, nyfikenhet  och förväntningar.

Sexiga outfits

Sitt inte hemma och vänta på bättre tider! Unna dig ett besök hos oss när lusten faller in! Vi har öppet årets alla kvällar och nätter 20:00-05:00 😀 Det  gäller givetvis även alla högtider och röda dagar, så varför inte fira in julen och/eller det nya året med oss?

Njut av bilderna på Molly i detta inlägg, se mer av  henne och fler av våra sexiga tjejer på vårat instagram konto  kino_sthlm 😀 

Puss Kenzie 

 

Sexiga outfits