Sommarens sexiga minnen!

Som Lexie skriver om i sitt senaste inlägg så skulle man kunna vänja sig med trettio graders värme! För tre veckor sedan kändes det nästan orimligt att vi inväntar en höst! Men den kommer snabbare än vad man anar och löven har redan börjat falla… Tidigt vissa morgnar ligger det dagg i luften, vilket är en tydlig indikation att början på hösten är här och vi närmar oss slutet av sommaren.  Är du nöjd med vad sommaren gett dig och har du tagit tillvara på den? Hur många heta nätter av vilt sommarsex unnade du dig? Vin på balkongen? Hemliga möten/oförutsedda möten, oplanerade galna kvällar som gett dig ditt livs bästa minnen? Sexiga minnen! 

Att ta tillvara på tiden 

När är man egentligen nöjd och ska man vara nöjd? En fråga jag ställer mig själv ganska ofta då jag har svårt att bli nöjd. Mycket vill ha mer eller vad säger man? 😉 Detta har varit en sommar då jag förvisso jobbat en del, men mina lediga dagar har jag lyckats ta tillvara på med många sexiga minnen…;)

Allt jag behöver

Jag lyckades efter att ha blivit bjuden på middag en kväll, få med mig mitt sällskap ned till vattnet. Vi delade på en flaska champagne och bestämde oss för att ta ett nattdopp… En väg genom skogen och med ganska branta klippor fick telefonernas lampor ta oss ned till vattnet. Kolsvart och helt tyst. Ljusen från husen på andra sidan vattnet, samt skenet från månen (som var halvt gömd bakom molnen) var det ljus vi hade. Klockan hade precis slagit tolv. Det är ändå något speciellt att vara helt själva i mörkret, i vattnet helt nakna. Jag går verkligen igång på tanken att någon skulle kunna komma, att i det aningen kalla vattnet är man ändå så pass upphetsad att kylan inte spelar någon roll, termometern visade trots allt 22 grader i luften…Starka armar vars händer greppar tag om min rumpa, fingrar som vet vad de ska göra. Han stenhård. Allt jag behöver.

Om du nu inte skulle ha tillräckligt med sexiga minnen från denna sommar är det långt ifrån försent! Vi har öppet som vanligt varje kväll/natt 21-07! Nu väntar en helg- kanske är det då du unnar dig ett besök på Club KINO och låter våra sexiga flickor ta hand om dig? 😉

Puss Kenzie