Vill ni ha en sexig och otroligt underhållande natt på Club Kino kan ni alltid vända er till NiNa. Hon är den perfekta kombinationen av porrig och rolig! Historien om micrade skumtomtar är bara en i mängden! Dessutom är inte NiNa den som skäms för att berätta om allt det tokiga hon sysslar med på fritiden! Lovar att efter en stund med den kvinnan kommer ni att ha träningsvärk i magen och ett glatt sinne! NiNa har en massa sexiga hemlisar att dela med sig av ;).

Sexiga hemlisar

På tal om att vara frikostig med sina tokigheter så är många av oss bra på det! Ett återkommande ämne varje natt är sex, som Kenzie så ofta skriver om. Jag njuter av att höra tjejerna dela med sig av sina erfarenheter, fantasier och allt som de tänder på. Jag vill höra alla sexiga hemlisar som de går runt och bär på!

Sexiga hemlisar

Sexiga hemlisar 

Att kalla dessa historier för sexiga hemlisar kanske inte är helt rätt då majoriteten är så öppna med det! I det här inlägget tänkte jag berätta några av tjejernas sexiga hemlisar! Vissa aspekter av dessa kan många av oss relatera till! Jag utelämnar tjejernas namn så får ni som vill försöka hitta dessa damer här på klubben!

En av sexiga hemlisar handlar om onani. En av tjejerna på Club Kino har sin säng precis vid fönstret. Ni som bor i innerstaden kanske har henne som granne! Nästa gång ni tittar ut genom fönstret, håll då utkik efter en tjej som smeker sig själv till orgasm framför fönstret med gardinerna öppna! Den här tjejen älskar att onanera och veta att någon spionerar på henne!

Sexiga hemlisar

Dear Teddy 

På vår hemsida kan ni hitta en massa roliga onani redskap för både män och kvinnor. Dessutom kan ni läsa om dessa i Saras blogg där hon delar med sig av sexiga hemlisar! Tjejen jag skrev om (kanske även Sarahar alla möjliga leksaker hemma men det bästa hon vet är en nallebjörn och kudde mellan benen. Hur tror ni att hon använder sig utav dessa?

Samma tjej älskar att vara med par! Hon tar rollen som den dominanta. Kvinnan som tillfredsställer den andra kvinnan, säger åt henne vart hon ska smeka och vad hon ska göra. Mannen får endast titta på hur hans partner och den här tjejen njuter.

Sexiga hemlisar

Gör som jag säger

Att ta kontrollen och bestämma går som en röd tråd i allas sexiga hemlisar. En av våra tjejer har slavar som kommer hem till henne och städar bland annat. Hon ser möjligheten i att nyttja från någon som tänder på att bli utnyttjad och förnedrad. Kunna kontrollera en man kanske är ett sätt att motsätta sig iden om könsrollerna. Hon älskar kontroll och tänder på att bli dyrkad!

Vad gör ni ikväll? Vill ni ta del av fler sexiga hemlisar och göra som jag säger? Hoppas att vi ses på Club Kino inatt! 

Puss Lex

Sexiga hemlisar