Sexiga adventsfiranden

Advent kom tidigt i år, innan december har vi hunnit ta på oss sexiga jul-utstyrslar och firat första advent! Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så har vi öppet årets alla kvällar och nätter, vilket även innebär både jul och nyår! Det är långt ifrån en självklarhet att man firar jul med familj/släkt/vänner. Givetvis har vi öppet för alla som inte firar den traditionella julafton, och/eller, önskar en twist med ett sexigare avslut på denna kväll helt enkelt! 😉  En månad kvar av 2022, än har vi många nätter och framförallt fler sexiga adventsfiranden framför oss!

Sexiga adventsfiranden

Nätter att längta tillbaka till

Advent betyder förberedeöse inför jul och hos oss på Club KINO är julpyntet framme! Det är svårt att inte få den magiska känslan när man kliver innanför dörrarna, passa på att fira advent med oss! Söndagarna gör vi det lite extra mysigt med glögg och pepparkakor! Sitt inte hemma dessa kvällar när möjligheten finns att spendera tid tillsammans med våra sexiga flickor, redo att ge er nätter att längta tillbaka till! 😉 Det är dags att handla julklappar för den som vill slippa att stressa senare, och i anslutning till klubben hittar ni butiken Lustly! 😀 Vare sig man ska handla till en partner, vän eller sig själv är detta en magisk sexshop man inte får gå miste om! 

Sexiga adventsfiranden

Imorgon  öppnar vi  första luckan på julkalendern! Jag har fått en från Naughty and Nice och jag har faktiskt hållt mig ifrån att slita upp alla luckorna (!) och väntar lydigt till den 1:a december! 😀 Dessa kalendrar brukar innehålla lite allt möjligt, perfekt om man vill testa något nytt och uppdatera leksakslådan där hemma! 😉

Sexiga adventsfiranden

Njut av de första julbilderna för detta år på Josefin, Nina och Sindy!  Glöm inte att besöka oss och upplev december på Club KINO! (och framförallt alla sexiga adventsfiranden som väntar! 😉 ) 

Hoppas vi ses snart! Puss Kenzie