En het frukostdejt

Kommer ni ihåg mitt senaste inlägg där jag berättade om Internationella Fetisch-dagen? Det är alltså nu på fredag den 18:e januari och jag är säker på att det anordnas lite fester här och var ifall man är ute ”i svängarna” och har ett särskilt intresse för exempelvis BDSM…

Själv så hade jag en riktigt trevlig frukostdejt förra veckan som jag tänkte berätta lite om…

Sex till frukost 

Förra veckan så fick jag ett sms tidigt på morgonen strax innan jag slutade. Han frågade om han fick bjuda mig på hotellfrukost efter jobbet. Trött men hungrig efter en hel natt –  Vem tackar nej till hotellfrukost? Dessutom var det ett ganska bra tag sedan jag träffade denna man så nyfikenheten bidrog till att svaret blev ja. 😉

En snabb dusch på jobbet och iväg till min frukostdejt som redan väntade med en kopp kaffe när jag gjorde min aningen sena entré…Men den som väntar på något gott… 😉 Och ja vad ska jag säga…Det är något med den här mannen! Kemi. När jag tittar på honom så går det som en ilning genom kroppen och hungern är som bortblåst. En kaffe och några ord räckte innan han hade checkat in oss i sviten. 

Jag behöver någon som vågar sätta mig på plats

Jag är svag för män som vet vad de vill ha och tar för sig. Jag är ganska viljestark själv och medveten om att det krävs en viss ”typ” av män för att klara av mig. Kanske för viljestark  och ”egen”,  just därför krävs det någon som är trygg i sig själv och vågar sätta mig på plats…

Mina kläder är av innan han kastat ned mig på sängen. Galen längtan efter att ha honom i mig gör det svårt att vara still, när han plötsligt tar ett hårt grepp om min hals samtidigt som han sakta börjar gå ned på mig. Greppet, hårt men ändå varsamt, tillsammans med tungan som letar sig nedåt gör mig extremt upphetsad och han behöver inte leka länge innan jag kommer första gången…

Mmm…Sex till frukost. Testa. Gör vardagen lite mer spännande och checka in på hotell. Vakna till eller, har du möjlighet- somna efter. Bästa starten på dagen. 

Vill man njuta av annat kan man alltid komma till oss på Club KINO och träffa våra härligt sexiga strippor! Läs Lexies senaste inlägg där både Nina, Luna och Bella svarar på lite frågor om sig själva 😉 

Puss! Kenzie