Sex on the beach: Andra gången jag var i L.A. matchade jag med en kille på Tinder. Han började skriva på Instagram. En natt var jag ute och blev kåt. Han beställde en Uber. Då visste jag inte att han bodde i en f&#%*@g husbil. Jag klev ut ur Ubern mitt på en gata och blev jätteförvirrad, så hoppar han plötsligt ut ur bakdelen av en husbil från 80-talet. Exakt den bilden man får upp Lexy, så var det. Det var i och för sig en fräsch husbil med surfbrädor överallt. Den här killen, han var en typisk surf dude. Långt blont vågigt hår, solbränd, Vans tisha och shorts. Verkligen stereotypen av en surfsnubbe. Vi hängde och snackade, tog en mysig promenad. Han frågade om jag ville kolla på stjärnorna på Venice beach. Jag tänkte sex on the beach.

”Are they f*****g?”

Vi hämtade en filt i hans husbil satte oss på stranden. Alltså det låter verkligen romantiskt, men grejen är Venice beach som är jättefint är även fullt av hemlösa. Ett helt community av hemlösa. Där satt vi under en filt, hörde vågorna skvalpa, beskådade himlen full av stjärnorna, andades havsbrisen. Jätteromantiskt verkligen. Samtidigt är vi omringade av alla dessa hemlösa, alltså folk som har slagit upp tält på stranden. Alltså TÄLT, det är hemlösa som tältar, de går liksom förbi i grupper… och sedan så började vi hångla, sen hade vi sex men alltså det var så mörkt så det var inte så att de hemlösa såg vad vi gjorde. Några kommenterade dock undrande om vi hade sex. De måste ha trott att vi var hemlösa också.   

Sex on the beach

kanske inte mitt bästa minne av alla ställen som jag har haft sex på. Jag hade sand överallt, i alla möjliga hål vilket blev rätt så äckligt då man blir klibbig när man är kåt. Jag fick hälla ut sand ut från mina byxor efteråt. Verkligen sand överallt! Trots att det inte var mitt livs bästa sex så kommer jag att minnas det länge! Killen föreslog även att jag skulle sova över men jag tackade nej.”

Det var Bellas svar när jag frågade vad det uddaste stället hon har haft sex på är. Hände mig med i Australien, efter en blöt utekväll. Jag och mitt svenska ragg bestämde oss att dra ner till stranden och ligga vid fem snåret. Det är då solen går upp och en traktor kör runt och plattar till sanden. Han fick in kuken ett par gånger tills jag avbröt det hela.

sex on the beach

Kom in och fråga

Det har börjat dyka upp en hel del frågor i kommentarsfältet kring Club Kino! Vilket är kul med fler aktiva läsare! Tack alla som tar er tid och skriver till oss <3 ! Jag vill även påminna att många av svaren kring verksamheten kan ni hitta på hemsidan! Besöksadress, telefonnummer, adress, hur man söker jobb och massa mer! 

sex on the beach

Har ni haft sex on the beach? Berätta gärna om er upplevelse, eller berätta om ert uddaste ställe som ni har haft sex på! Jag har länge drömt om att testa en sex gunga, har ni testat och hur var det? Nu blev jag kåt efter att ha skrivit sex, dags för min älskling att ge mig ett par sköna orgasmer! Hoppas att vi ses i veckan!

Massa kyssar Lexy

sex on the beach