Sex med mig själv

Det blir en del sexsnack, och det är väl inte så konstigt då de flesta program och realitysåpor innehåller väldigt mycket sex, och här på Club KINO omges man ständigt av halvt (eller helt) nakna tjejer! Så kanske är det en arbetsskada. Det öppnar upp på något vis, det är lätt att dra till ett skämt som indikerar på sex för man får folk att slappna av. Men så tänker jag att det kan väl inte bara vara här? Alla gillar väl att prata sex? För att inte tala om att ha sex! Med partner eller med sig själv. Ett utav de bästa tidsfördriven när man är ensam. Att ha Sex med sig själv.

En riktig onanishow

Nu råkar vi ha en sexshop i anslutning till klubben vilket har öppnat upp en helt ny värld när det kommer till att ha Sex med sig själv, och det har resulterat i antal härliga leksaker för njutbara stunder…

Jag gillar att leka med mig själv, de mest positiva egenskaperna med att onanera är framförallt den avslappnande effekten, vare sig man gör det innan man ska sova eller precis när man vaknar så ger det ett härligt skönt lugn i kroppen. För att inte tala om hur bra man lär känna sig själv och vad man behöver för att komma…

Men jag gillar också att ha sex med mig själv framför någon. En riktig onanishow! Det är lite pirrigt och spännande när man gör det för någon man inte gjort det för innan. Det gäller att vara avslappnad och tycka det är kul. Det är kul, och det är sexigt och galet porrigt!  Jag älskar hur kåt han blir när han ser hur jag gör för att tillfredsställa mig själv framför honom. 

 

En leksak som vibrerar kraftigt

Helst använder jag en leksak, och då ska det vara någon som är perfekt utformad och dessutom vibrerar kraftigt, en sådan kan kan få mig att komma på ett par minuter! Det brukar också tända en man ordentligt med en  leksak som man för in och ut…Fantasin sätter igång och han önskar att det är han…

Jag sitter eller ligger gärna framför honom, men det kan också vara riktigt sexigt att sitta/ligga i hans knä när jag njuter och  har Sex med mig själv…

Mina händer fungerar ju såklart, men då föredrar jag om någon gör jobbet åt mig 😉  Om han vet vad han gör vill säga 😉 Och som förspel är det fantastiskt, gärna tillsammans med lite dirtytalk…Nog för mig , natten är snart över och jag vet vad jag ska göra innan jag somnar 😉 

Pussar! Kenzie 

Denna natt fick jag äran att fota Cleo! En utav våra tjejer som är ganska ny här på Club KINO! 🙂 hon har snabbt blivit en favorit hos våra gäster så njut av bilderna och kom och träffa henne och alla våra andra sexiga flickor snart! <3 <3 <3