Grattis alla våra vattumän och fiskar på Club Kino! 

Månaden som var och den kommande tiden har vi många födelsedagar att fira på Club Kino! I lördags firade vi bland annat vår älskade Alina som är så sensuell <3! Alla på klubben firas med tårtor och presenter och det visar hur uppskattade alla anställda är! Nu var det alla födda i Vattumannens tecken, jag är lite av ett stjärntecken freak och är ni det med, kika gärna här ;)!

 Alltså jag är så tacksam över att ha fått fota denna kvinna och dessutom få använda bilderna på bloggen! Samtidigt förstår jag att många tjejer vill vara lite hemliga och därmed inte vill bli fotade! Trots det är det fortfarande mitt lilla projekt, att få med fler tösar på bild! Kommentera gärna vad för typ av bilder ni skulle vilja se mer utav!!! 

 

sensuell

Sensuell

Visste ni att det är framförallt arbetsmiljön som skapar trivseln och i synnerhet den psykosociala delen av den? Trivseln kan dessutom öka på grund av lön dock upp till en viss gräns det vill säga att den effekten avtar efter ett tag. Emellertid är det just uppskattningen som medarbetare och ens förmågor som gör att man mår bra på jobbet! Utöver detta så finns det ett samband mellan arbetsmiljö och sjukfrånvaro, särskilt den korta! Hur är det på era arbetsplatser? Berätta gärna om ni trivs eller det motsatta och varför! Kort sagt jobbar jag i en trygg miljö och den uppskattningen jag får som medarbetare är enorm! 

Tillbaka till sensuell, som var ordet jag egentligen ville prata om :)! Framförallt vill jag veta vad det ordet betyder för er!?! Likaså hur en sensuell kvinna är? Det visar sig att ordet har en del synonymer som var och en har olika innebörd i mina ögon. Dessutom så har jag svårt att sätta ord på vad en sensuell kvinna innefattar! Alltså det sensuella är mer av en känsla, det vill säga upplevelsen av en person. Exempelvis är Alina definitionen av ordet i mina ögon! 

 

 

sensuell

Vad vill du uppleva till exempel?

Slutligen, oavsett om du vill uppleva någon som är sensuell, romantisk, rolig, kinky eller prata stjärntecken så hoppas jag att vi ses i helgen!

Puss Lex

sensuell