Ni som följt  min blogg ett tag vet hur sexgalen och kåt jag är. Ni önskar nog att ni kunde se mig onanera i duschen, då det alltid går extremt hett till där. Jag har en riktigt vild fantasi då det kommer till sex och den kommer särskilt fram när jag onanerar.

Inte bara fantasi som i att jag drömmer om heta tjejer/män utan även vild fantasi som i att jag tar till diverse sexleksaker och porrrar till det lite extra. Även om jag är ensam.

se mig onanera i duschen

Se mig onanera i duschen.

 

Det är alltså särskilt i duschen som jag blir extra kinky. Sist jag hade en härlig onanistund i duschen tog jag med en buttplug med sugkopp, satte fast den mot badkarsbotten och började rida den, väldigt hårt. Så hårt att det gjorde ont i rump-hålet trots att jag smort in det med en massa glidmedel. När jag var nära att komma kissade jag och smorde in min kropp med det varma kisset. Jag smorde in brösten, nipplarna, rumpan och musen. jag smekte min klitta med kissneddränkta fingrar. Tvinnande den och fick en skön orgasm. Buttpluggen satt kvar under hela duschen. Den satt där medan jag tvättade håret och rakade musen. Det kändes busigt och skönt.

Det är ganska ofta jag träffar män som höjer på ögonbrynen när jag berättar vad jag vill att de ska göra med mig och vad jag vill göra med dem. Jag har till och med skrämt i väg ett par men ibland har jag tur och träffar någon som är lika snuskig som jag. Drömmen är ju när jag träffar någon som till och med har snuskigare fantasi och tar mig med storm.

Något jag inte testat och gärna vill prova är att en man kommer i mig och sedan suger ut satsen ur min mus. Det skulle vara så HETT!

XOXO

Sandy