Läst Kenzies senaste inlägg? Om inte gör det! Hon pratar om tjejernas olikheter till det det inre och yttre för att avslutningsvis påpeka att vi ändå har en hel del gemensamt! I mitt inlägg tänkte jag ha rumpa i fokus! Det kan knappast ha undgått någon hur stort utrymme rumpan har fått i vårt samhälle och blivit den trendigaste kroppsdelen för den nya generationen! Vart man än kollar så ser man kvinnor med perfekt sminkning iförda en crop top och högmidjade byxor eller kjol! Dessa kvinnor har en timglas figur 2.0, smal midja, breda höfter och mellanstora till stora bröst! Den rumpan framhävs både med kläder och foto vinklar! It’s all about that ass!

rumpa i fokus

Rumpa i fokus, varför?

Det finns förmodligen en massa förklaringar till varför rumpan är så pass populär, framförallt pga sociala medier men J.Lo och hennes timglasfigur fanns långt innan Kim K, Nicki Minaj m.fl. Även om utseendemässiga ”trender” ändras genom generationerna har midja och höfter alltid haft rätt mycket utrymme! Jag har läst att män instinktivt tänker att en kvinna med breda höfter och smal midja är ”frisk” och är bäst anpassad för att föra hans gener vidare! På Club Kino har vi en hel del tjejer med timglas figur och enligt mig är Rosé den som representerar den bäst!  Hon är tjejen med perfekt fördelade kurvor!

rumpa i fokus

Är det rumpan som gör?

Ni som blir sugna på att träffa Rosé är hjärtligt välkomna till Club Kino! Jag måste dock varna att hon är riktigt omtyckt bland våra gäster och är ofta upptagen hela natten! Så har ni vägarna förbi var snabba med att ”haffa” henne och kila iväg på mysstund! (Hon jobbar bland annat ikväll)! Rosé sexiga kurvor fångar ens blick men det är hennes underbara personlighet som erövrar ens hjärta!

Visste ni att rumpor kan vara jobbiga !?! Många tjejer har svårt att hitta ett par jeans som sitter bra till exempel! Mitt största problem är att det är helt omöjligt att få en solbränna utan ”rådjurs ränder” under rumpan! Enda sättet vore om jag solade på alla fyra med rumpan i vädret vilket är både obekvämt och en aning opassande utanför klubbens dörrar! På tal om solbränna, passade jag på att tillbringa hela dagen på stranden i torsdags…Kräftskivan kom tidigare i år! 🦀Tur att det röda såg ut som en semester solbränna 🙂

Ha det så fint och vi ses på klubben!

❤️ puss Lex

rumpa i fokus