Porrtidningar – åh vad jag saknar när de var populära och fanns ”överallt” Hur jag som tonårsflicka hittade en bunt i parken bakom mitt hus och satt och läste i timmar. Att de var klibbiga och nästan sönderlästa rörde mig inte i ryggen. Jag blev helt tagen av närbilderna på kön, tuttar och alla olika sexställningar. Allas pappor hade en bunt undangömd så man kunde alltid hitta några att fingra på. Att köpa själv vågade jag inte. Det var allt för pinsamt.

Just känslan att vända blad och inte veta vad som komma skal på nästa sida. Så pirrigt. Att titta på porr på nätet ger mig inte alls samma känsla så faktum är att jag beställer tidningar. Jag har 3 olika prenumerationer. En lite mer vanlig tidning med vanligt sex. Romantiska ställningar och par. En annan med bondage, lack och läder och en tredje med enbart tjejer. Mycket härligt slick och strap-ons. Brevbäraren ler alltid extra mycket åt mig just de dagar jag får mina älskade tidningar. Det kan jag bjuda på. Jag hoppas att han tänker på mig, läsandes mina porrblaskor, när han runkar. En skön runk med mig i tankarna. Love it!

Att de kallas Herrtidningar är för mig helt absurt. Menar de att det bara är herrar som bör läsa dem? Eller tror de faktiskt att det enbart är män som läser? Jag slår vad om att det är lika många kvinnor som män som tittar i dessa tidningar. Eller tittar på och njuter av porr, över huvud taget. Jag känner faktiskt många kvinnor som aldrig skulle onanera utan att titta på porr. Och, inte vilken porr som helst utan riktigt hardcore. Så, att porr är något för bara herrar tycker jag är årets största skämt 🙂 Mer porr åt kvinnorna!

Läser du porrtidningar?

 

porrtidningar

XOXO

Sandy