Platsen med vackraste tjejer i stan

Inlägget idag är speciellt då jag bloggar från semestern! I mitt förra inlägg spekulerade jag om att jag kommer att sakna klubben redan efter några dagar! Platsen med vackraste tjejer i stan som jag är så beroende av! Jag tror inte att jag insåg det enorma behovet av sol, värme och avkoppling som mina kropp och själ behövde. Värmen här får mig att tänka på vår fina jacuzzi på Club Kino! Denna vecka fick jag hjälp då jag inte kunde fota själv! Gulligaste Penny styrde upp en photoshoot av våra vackra Vera och Anna, så bildlösa blir ni inte!

Jag har hört att det är 5 grader och regn hemma i Stockholm, här är det jämnt 30+ och solklar himmel! Har man inte tid att dra iväg till värmen så kan man faktiskt unna sig en helkväll i en av våra fina jacuzzin! Där det alltid är varmt och skönt, som en mini paradis mitt i Stockholms innerstad!

Platsen med vackraste tjejer i stan

Känslan av att vara ovetande

En timme i jacuzzin eller nere på ett av våra privatrum skrämde mig en hel del när jag var ny. Jag kunde inte förmå vad man skulle göra av den tiden, hela 60 minuter eller 360 sekunder. Jag vågade inte ens tänka på vårt 21-07 arbetspass, samma sak där, det lät så långt, hur skulle jag orka? Detta fenomen har alltid inträffat oavsett vilket jobb jag än hade! Först kommer glädjen över att ha fått jobbet och därefter rädslan över det nya och okända! Kommer jag att klara av arbetsuppgiften, komma överens med nya arbetskollegor och tycka om mitt jobb? I slutändan visar det sig alltid att alla mina farhågor saknar grund, människan är skapt för att konstant anta nya utmaningar och dyka in i okända vatten. Visst det tillför en viss nivå av stress men även får en att växa!

Terapi för kropp och själ

Jag vet att många av er som kommer till oss på klubben gör det just för att komma bort från den stressiga vardagen och koppla av. Ibland behöver ni bara att bli uppskattade för de ni är, höra några tröstande ord eller att bli hörda. Det är inte alltid som privatrum har en lekfull och sexuell stämning, många gånger handlar det om terapi! Många gånger vill eller kan man inte öppna upp sig om det som tynger ner själen till de närmaste och det är mycket lättare att göra det till en främling. Det är så lätt att spendera en helnatt hos oss på klubben, först terapi och sedan lek.

”The more the merrier”

Jacuzzin är inte endast bra pga sin mysighetsfaktor, den har många fördelar! Den passar större sällskap som vill koppla av med varandra i sällskap av oss tjejer och njuta av iskalla drinkar och skåla med bubbel! Den passar den lite nervösa mannen som upplever strippklubb för första gången i sitt liv och är lite främmande i situationen. Du som har ett fysiskt arbete har en fördel av att din kropp blir varm och mjuk eller du som i vanliga fall har en ansvarsfull position i vardagen kanske vill plaska vatten och känna dig barnslig i några timmar! Frågar man mig så är det ett självklart val att börja natten med en dopp i jacuzzin, speciellt nu när det börjar bli mörkt och kallt!

 

 

Platsen med vackraste tjejer i stan

Platsen med vackraste tjejer i stan

Oftast så tar inte kvällen slut efter en härlig dopp i jacuzzin utan de flesta fortsätter med att ta en tur ner till privatrummen. Varför skulle man inte? Det är nu man vill bli lite mer intim med ”sin” tjej och njuta av varandras sällskap på tu man hand! De som kommer i sällskap av vänner har nu fått dela upplevelsen tillsammans med dem i bubbelbadet och kan med gott samvete fortsätta inne i varsitt rum. Ni som vill vara samlade natten ut har möjligheten att välja våra stora VIP rum där alla får plats!

Vet ni vad vi brukar göra nere på rummen innan första gästerna anländer? Vi smyger ner dit och tar en massa sexiga selfies! Platsen med vackraste tjejer i stan tas det nog flest selfies i stan på! Under tiden som ni får en semester feeling på Club Kino tänker jag att fortsätta njuta av mina lediga dagar, långt bort från bekymmer och min stressiga vardag! Just nu har jag terapi men den 9:e november är jag tillbaka och redo att förgylla era drömlika nätter!

Puss Lex

 

Platsen med vackraste tjejer i stan