Passion kopplas ofta till färgen röd och alla nyansen den kommer i. Många av oss älskar denna färg och har gärna röd inredning, röd belysning och röd klädsel. Själv tillhör jag inte den skaran av människor. Jag är nog mer som en tjur, rött nästintill provocerar och irriterar mig. Inte alls konstigt då det har gjorts studier som visar att rött kan förknippas med både passion och hat. Alltså är det färgen som framkallar starka känslor och snabbt väcker uppmärksamhet. Dessutom sägs det att effekten färger har på oss är till stor del medfött, intressant va? Med det sagt så tycker jag om rött på andra tjejer! Torsdag och fredag har NiNa frestat mig med sin klädsel! Jag älskar hennes röda klänning. Den var så snygg i denna röda nyansen och finns nu endast kvar i svart! Eller en liknande modell! Kan ju vara så att NiNas kropp gjorde klänningen och inte tvärtom! 

Passion

Jag föredrar lite mindre rött och då är det oftast underkläder, läppstift och nagellack, sexleksaker. Jag känner passion för röda detaljer så att säga. Dessutom vill jag helst använda dessa (förutom sexleksakerna) sällan! Som det röda läppstiftet. Det är som ett vapen! Jag målar mina läppar med röd läppstift endast ett par gånger i månaden. Det gör att jag själv känner passion, jag gör en statement och känner mig hur sexig som helst. Många kallar mig Marilyn Monroe när jag har lockat håret och målat läpparna röda, tror det var Kenzie som gav mig smeknamnet och hon är bara en av de som kallar mig det! Även om Marilyn inte är min ikon eller idol så vet jag vad hon betyder för så många andra och därmed är det otroligt smickrande! Marilyn är väl också förknippad med passion, eller hur?

passion

Alltid uppskattad

Igår natt blev jag firad med tårta och champagne på jobbet! Tårtan åt vi alla tillsammans och champagnen tog jag hem! Öppnade den vid midnatt och inleder mitt 31:a år med ett glas bubbel i skrivande stund! Inatt är jag ledig för söndag är min dag! Jag vet dock att NiNa och en massa ljuvliga tjejer jobbar inatt! Har inte du hunnit dit ingen fara, vi har öppet till 07.00! Älskar du rött så har vi faktiskt rum i den färgen och tjejer som klär sig i den! Passion, bubbel och en massa sexiga stunder väntar på er!

Puss Lex