Höst mingel, event i Kino Shop & fotografering

Det händer så mycket på Club Kino under höst och vinter månaderna! Vi inledde början på november med vår berömda höst mingel som Kenzie har skrivit om! Därefter följde ett underbart event i Kino butiken som ni kan läsa mer om i Saras blogg! Dessutom hann vi även med en fotografering igår, som var en ovanlig dag! Riktigt fartfyllda dagar och nästa månad är det dags för den bästa dagen på året, personal fest och sedan är inte det långt kvar till vår och sommar! 

I detta inlägg tänkte jag bjuda på några back stage bilder från fotograferingen! Så kan vi tillsammans vänta med spänning på att få se dem ”riktiga” bilderna ;)! 

ovanlig dag

Här ser ni Nina i änglavingar, hon är så himla fin i vitt!

Ovanlig dag

Riktig ovanlig dag igår! Jag hade fest sminkat mig innan 11.30 och var på väg till jobbet vid 12. Känns så obekvämt att vara så pass sminkad så tidigt och när det är så ljust ute! Känns fel på något sätt, jag är även väldigt van att glida runt i mjukis eller träningskläder utan något smink alls! Väl framme på jobbet hade chefen dukat upp med en massa god mat för att hålla våra energinivåer uppe! God mat är vi jämt bortskämda med på Club Kino fest som vardag! Fotografen var proffsig och riktigt härlig att arbeta med och snabb var han också! Han var klar på drygt 5 timmar och då pratar vi 5 tjejer och massa olika uppsättningar och bakgrunder! 

Trodde jag var naturbegåvning

Tjejerna var så duktiga på att posera! Själv blir jag så stel så fort någon annan än mig själv ska ta kort på mig! Det kan vara så att jag är ett hopplöst fall och det här med selfies har förstört mig! Jag är så van att se hur bilden ser ut direkt! Blir lite chockad av att jag faktiskt har fler ansiktsuttryck och poser än dem på mina selfies! Blir väldigt spännande att se slutresultatet! Lite som förr i tiden då man fick vänta på att framkalla bilderna i hundra år! Väldigt ovanligt!

ovanlig dag

Chanel är så grymt duktig på att posera och har en fantastisk kropp

Rätt slitsamt

Det är riktigt slitsamt att bli fotad! Det trodde jag aldrig att jag skulle säga! Har alltid tyckt att det låter lite överdrivet när modellerna beklagar sig över sin tuffa vardag! Jag tror att det är en blandning av att hålla en och samma pose, flytta sig några, repetera och att vänta! Så ska man byta om osv. Så jag tar tillbaka alla mina tankar om modellerna för de har oftast photo shoots i sjuka väder förhållanden och i riktigt knepiga poser! Från ovanlig dag till min vanliga vardag och jobb imorgon kväll!  

ovanlig dag

Alina och Chanel <3

Det är dags

Nu är det dags för mig att åka in till stan! Ikväll är det pole dance lektion! Välkomna in inatt och så hoppas jag att få se er imorgon!

Puss Lex