Orgasmens under

Tidig höst innebär att solen fortfarande värmer i den krispiga luften, Jag fullständigt älskar den här årstiden! Att ta en promenad med en kaffe i handen, och efter tillräckligt lång stund nästan längta in till värmen, en varm dusch, ett varmt bad eller en varm säng… Nätterna blir längre och kallare , nu har vi tid att fantisera, njuta av sex och orgasmens under!

Orgasmen gör att vi för en kort stund förlorar vår självkontroll i den totala njutningen som strömmar genom kroppen när vi ger oss hän. Hormonet oxytocin frigörs i kroppen och motverkar stress, dopaminet ger ett lyckorus. Orgasmens under!  Släpp måstet att ha sex med någon! Ha sex med dig själv! Jag älskar att ha sex med mig själv! 😉 Jag kan 1. Låta det ta hur lång/kort tid jag vill. 2. Ha det hur många gånger jag vill. 3. När jag vill.  Jag kallar det fullständig lyx!

Orgasmens under

Världens hetaste förspel

Men emellanåt får en ”äkta vara” förgylla mina kvällar 😉 Och finns det något sexigare och porrigare än sex-sms? Världens hetaste förspel!  Att skriva sina fantasier till någon, berätta vad man vill göra med den personen, vad man vill att han gör. För att sedan få höra hans fantasier och vad han faktiskt vill göra med mig. Föreställa mig hans händer över hela mig, i mig. Längta efter hans tunga och hårda kuk. Lika upphetsande är det att veta att han vill ha mig ännu mer. Jag går igång på män som suktar och visar hur mycket de vill ha mig. Som inte kan få nog. Som gör allt för att få mig, som inte ger upp. Just dessa sex-sms får mig att komma många gånger innan vi ens har haft sex, och ännu mer efter att jag fått honom. Ilningen som går genom hela kroppen när jag tänker tillbaka på första mötet. Orgasmens under! 

Orgasmens under
Orgasmens under

En orgasm om dagen

Åter igen, skippa stressen att du måste ha en partner för skönt sex. Njut av och med dig själv! Långt ifrån alla med fast partner njuter och har bra sex!  Eller har sex överhuvudtaget… Jag älskar sex och vill ha kvalité på mitt sex, ensam eller med någon. Jag är kräsen, vilket jag tycker att alla ska vara. Det går att skapa magiskt sex om man vet vad man vill ha och vågar ta för sig, kvinna som man. Men det handlar också om att kunna och vilja ge. Givetvis spelar närhet roll, en vibrator, docka/fleshlight ger inget hångel eller en skön helkroppsmassage som förspel 😉 Men nu var det just orgasmens under jag ville lyfta i detta inlägg.

Hösten och mörkret är här, jag råkar älska hösten men jag vet med mig att fler blir deprimerade under dena mörka tid på året. Vad sägs om en orgasm om dagen? Går det att starta eller avsluta dagen på ett bättre sätt? 😉 Mot en bättre hälsa de sista månaderna år 2020! 

Orgasmens under

Kanske ger underbart sexiga Carolina dig några härliga fantasier!? 😉 Vi finns här varje kväll/natt mellan 21:00-07:00. Varmt välkomna!

 

Puss Kenzie