Oh no, helgen är slut! Jag som älskar helger. Dock är jag inte den som deppar över att måndagen är här, jag brukar onanera bort måndagsångest helt enkelt.

Jag börjar måndagsmorgonen med att ta en lång och ljummen dusch för att vakna till, tar en stor kopp kaffe och sätter mig i min favoritfåtölj i vardagsrummet. Den är en favorit då den är bred så man lätt kan sära på benen samt att den står vid ett stort fönster där många grannar kan se in. Jag älskar ju att visa upp mig och går igång på att andra ser mig njuta. Det gör att jag njuter lite extra.

onanera bort måndagsångest

Fåtöljen har en skön pläd över sig som kittlar lite lätt på skinkorna. Jag smeker musen till den blir våt. Börjar med blygdläpparna och smeker dem sakta med fingertopparna. Särar sedan lätt på dem och tvinnar klittan. Det är så skönt. Jag känner hur den börjar pulsera och hur jag blir kåtare och kåtare. En våg av värme sköljer genom hela kroppen och kinderna blir röda av upphetsning.

När jag är riktigt kåt tar jag fram min favoritvibrator, min bästa vän som alltid ger mig sköna orgasmer. Den masserar klittan tills jag är färdig och redo att stoppa in den i den våta hålet. Väl där inne smeker den min G-punkt och har jag tur, får jag en skön sprutorgasm.

Ibland, när jag är på ett extra kinky humör sätter jag bröstvårte-klämmor på mina nipples. Då kommer jag nästan på en gång men just idag vill jag dra ut på det och njuta lääääänge. Jag vill dessutom vara säker på att så många som möjligt hinner se mig njuta.

Onanera bort måndagsångest

Hur botar du din måndagsångest? Jag hoppas att du gör det extra skönt för dig själv, och tänker på mig….

XOXO

Sandy