Hej snyggingar!

Jag vet inte om alla ni har instagram eller facebook men ni som har har antagligen inte missat ”The squat challenge” som är den största hitten just nu. Det är alltså ett schema med ett visst antal squats man ska göra varje dag som ökar successivt med varje dag som går och då och då får man vilodagar. Jag har också hakat på den trenden! Har dock varit lite lat på sistone och det i kombination med att jag vill gör någonting ordentligt eller inte alls har medfört att jag ”börjar om” varje gång eftersom jag alltid råkar ta för många vilodagar haha, så har bara kommit till dag ett flera veckor i sträck nu^^  Tycker dock ändå att min rumpa blir snyggare o snyggare för varje dag hihi… kanske beror på trappan ner till VIP rummen som man springer upp o ner för hundra gången per kväll hihi, här får ni en liten bootydance…. enjoy! 😉

 

 

puss /Nattis